Έβγαινε στη σκηνή σφαδάζοντας: Η αποκάλυψη του Χρόνη Εξαρχάκου για την ασθένεια που του στοίχισε τη ζωή

Έβγαινε στη σκηνή σφαδάζοντας: Η αποκάλυψη του Χρόνη Εξαρχάκου για την ασθένεια που του στοίχισε τη ζωή

Έβαζε πάντα τους άλλους πάνω από τον εαυτό του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο Χρόνης Εξαρχάκος δικαιούται να συμπεριληφθεί στην πεντάδα των κορυφαίων Ελλήνων κωμικών όλων των εποχών. Μπορεί να είναι ο λιγότερο διαφημισμένος, όμως ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο και την ικανότητα του να βγάζει γέλιο ακόμα και χωρίς σενάριο και ατάκες.

Ο σπουδαίος ηθοποιός στη ζωή του ταλαιπωρήθηκε πολύ. Είχε την ατυχία να νοσήσει σοβαρά στο συκώτι και το χειρότερο όλων είναι ότι παρά τις εντολές των γιατρών δεν άφησε τη δουλειά. Για να μη χάσουν το μεροκάματο οι συνάδελφοί του εξακολουθούσε να πηγαίνει στο θέατρο και να ταλαιπωρεί τον εαυτό του, ενώ θα έπρεπε να ακολουθεί τη θεραπεία του και να ξεκουράζεται. Στην τελευταία του συνέντευξη ο Χρόνης Εξαρχάκος είχε αποκαλύψει τόσο το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, όσο και τα λάθη που έκανε στη δουλειά, τα οποία επιδείνωναν την κατάστασή του.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε τη συνέχεια του κειμένου

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X