Μίτσελ: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, θα διορθώσουμε τα πράγματα»

Μίτσελ: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, θα διορθώσουμε τα πράγματα»
Photo Credits: INTIME

Ο Ακίλ Μίτσελ μίλησε για την εικόνα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Βόννη

Με τη φόρα που έδωσε η νίκη της Κυριακής, η ΑΕΚ αντιμετώπισε την Βόννη, στο κλειστό των Λιοσίων, σε ένα άκρως απαιτητικό παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του BCL. Η Ένωση ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, το έφερε στα μέτρα της, όμως αυτό δεν είχε συνέχεια.

Η Βόννη ανέβασε τον ρυθμό της, την ίδια ώρα που η Ένωση έχανε ενέργεια και κυνηγούσε στο σκορ. Και η ανατροπή, από πλευράς ΑΕΚ, δεν ήρθε ποτέ, με την Ένωση να γνωρίζει την δεύτερη ήττα της στο BCL και πρώτη στο κλειστό των Λιοσίων για φέτος.

Μια ήττα πολύ άσχημη, στην οικονομία του ομίλου, που βάζει πλέον σε περιπέτειες την ομάδα, όσον αφορά την πρόκριση. Με τον παράγοντα κούραση να κάνει την εμφάνισή του στα κρίσιμα σημεία. Παρ’ όλα αυτά, το κλίμα εντός των τειχών δεν διαταράχθηκε, όπως επεσήμανε και ο Ακίλ Μίτσελ.

«Δεν ήταν τόσο άσχημα όσο περίμενα εγώ πως θα ήταν», παραδέχτηκε μιλώντας στο SDNA με το πέρας του αγώνα, για να συμπληρώσει ότι «τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο μέρος και κάποια πράγματα πρέπει να τα φτιάξουμε στο παιχνίδι μας. Είμαστε αισιόδοξοι για το παιχνίδι που έρχεται το Σάββατο και ανυπομονούμε να φτιάξουμε τα πράγματα στο παιχνίδι μας και να προχωρήσουμε».

Για την ΑΕΚ πλέον είναι μονόδρομος η αντίδραση και η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Χρόνος για απογοήτευση δεν υπάρχει, μιας και οι υποχρεώσεις είναι πολλές και διαδοχικές. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου, για το πρωτάθλημα, κόντρα στον Άρη.

Διαβάστε τη συνέχεια

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X