
Αδιανόητο περιστατικό στο παιχνίδι του Πορφύρα με την Ηλιούπολη, με παίκτη των γηπεδούχων να χτυπά τους δύο διαιτητές!
Σκηνές χάους διεξήχθησαν το Σάββατο (22/10) στο ματς της Γ’ Εθνικής, με τον παίκτη του Πορφύρα να χτυπάει ακόμα και στο κεφάλι τον Γαραντζιώτη, και τον έτερο διαιτητή Καραπαπά να μπαίνει στη μέση για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Ο πρώτος διαιτητής μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τον δεύτερο να κατευθύνεται άμεσα στο αστυνομικό τμήμα, καθώς δεν υπήρχε ασφάλεια στο γήπεδο, όπου κατέθεσε μήνυση στον παίκτη του Πορφύρα.
Άμεσα ενημερώθηκαν και τα νέα μέλη της ΚΕΔ, με τον Πορφύρα να αποδεσμεύει εν συνεχεία τον παίκτη της ομάδας όταν έμαθε για το περιστατικό.
Πηγή: SDNA
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Νέο πρόβλημα με Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ! – Δεν παίζει σίγουρα με Άρη, Παναιτωλικό και Άγιαξ
- Παπαπέτρου-Τσαρούχα «τσάκισαν» την ΑΕΚ, σε νέα όργια για τα «καλομαθημένα» του Λιόλιου!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Βρε, λέτε να φύγει ο Κορδόν;
- Τρελαμένοι στην ΑΕΚ με τη διαιτησία στην Πάτρα: Οι ξένοι έξαλλοι με τους «γκρι» του Λιόλιου! – «Αυτά που είδαμε ήταν πρωτόγνωρα!»



Η ΑΕΚ Β’ κέρδισε ξανά (2-1) τον Αιολικό και… ξεκόλλησε από το πάτο της βαθμολογίας!

Νετς: Παραμένει για άλλον 1 μήνα εκτός ο Σίμονς

Νέος χωρισμός «βόμβα»: Θρυλικός σκηνοθέτης παίρνει διαζύγιο – Γιατί τον παρατάει η σύζυγός του (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς ο Φερνάντες – «Όλο και πιο κοντά» το μήνυμα για την επιστροφή του (VIDEO)

Η Σάσαρι επικράτησε (89-83) της Αρμάνι και έρχεται Αθήνα για το ματς με την ΑΕΚ Betsson