ΠΑΟΚ: Οι λύσεις που του ξέμειναν για τα άκρα της άμυνας στο ματς με την ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Οι λύσεις που του ξέμειναν για τα άκρα της άμυνας στο ματς με την ΑΕΚ

Λύρατζης και Τσαούσης τέθηκαν νοκ άουτ και ως εκ τούτου έχουν δημιουργήσει μεγάλο «πονοκέφαλο» στον Ραζβάν Λουτσέσκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λύρατζης και Τσαούσης αποτελούν ένα διπλό νέο «χτύπημα» για τον ΠΑΟΚ που καλείται να «μοντάρει» από την αρχή την αμυντική του γραμμή δεδομένου πως ψάχνεται στις θέσεις των μπακ ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Κάτι που φαντάζει ιδιαίτερα σημαντικό και είναι λογικό να απασχολήσει καθ΄όλη την διάρκεια της εβδομάδας καθώς ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που βασίζεται πολύ στο παιχνίδι της στους οπισθοφύλακες.

Ενεργοποίηση Ράφα Σοάρες

Η… safe επιλογή -λοιπόν- είναι η επιστράτευση του Ράφα Σοάρες στο αριστερό άκρο της άμυνας, έχοντας τον Σάστρε δεξιά. Safe υπό την έννοια πως θα κινηθεί στην επιλογή δύο ποδοσφαιριστών για να τοποθετηθούν στην φυσική τους θέση. Από την άλλη, ο Πορτογάλος μετρά συνολικά στη σεζόν μόλις 136 λεπτά συμμετοχής και κανένα στο πρωτάθλημα. Και η αλήθεια είναι πως ο Ράφα Σοάρες «έχασε» έδαφος, τουλάχιστον επικοινωνιακά, λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όταν έμεινε εκτός αποστολής καθώς στη συζήτηση που είχε με τον Ράζβαν Λουτσέσκου προκειμένου να τον συμπεριλάβει στους «εκλεκτούς», υποστήριξε πως δεν είναι απόλυτα έτοιμος και ταλαιπωρείται από έναν μικροτραυματισμό. Επί του παρόντος, δεν προκύπτει κάποια ιατρική ανησυχία και διεκδικεί μία θέση στο ντέρμπι.

Σάστρε αριστερά, οπισθοχώρηση Νάρεϊ και δεξιά

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακατέψει την τράπουλα και να κάνει την έκπληξη στην Opap Arena. Τι σημαίνει αυτό; Πώς θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να περάσει τον Σάστρε στα αριστερά και να γυρίσει τον Νάρεϊ στα μπακ και συγκεκριμένα στα δεξιά προκειμένου να τοποθετηθεί ο Αντρίγια σε μία πιο οικεία θέση, έχοντας έναν πιο προωθημένο ρόλο προκειμένου να δίνει βοήθειες στο πρέσινγκ στην πρώτη πάσα της ΑΕΚ. Σενάριο που δεν θα χαρακτήριζε κανείς παράλογο, αναφερόμενοι στον Νάρεϊ, καθώς «κουβαλά» μεγάλη εμπειρία από τη συγκεκριμένη θέση και τα γήπεδα της Γερμανίας.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X