Λεβαδειακός - ΑΕΚ: Η κριτική των 14 κιτρινόμαυρων

Λεβαδειακός - ΑΕΚ: Η κριτική των 14 κιτρινόμαυρων
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τον Λεβαδειακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέρασε σαν… εξπρές και από την Λιβαδειά κερδίζοντας εύκολα με 2-0. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τον Λεβαδειακό:

Γιώργος Αθανασιάδης: Δεν χρειάστηκε να επέμβει σχεδόν καθόλου σ’ ολόκληρο το ματς, καθώς περισσότερο ήταν θεατής. Παρόλα αυτά χρειάστηκε στις καθυστερήσεις να επέμβει σ’ ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και ήταν σε απόλυτη ετοιμότητα.

Λάζαρος Ρότα: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα και στην θέση του δεξιού μπακ. Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην βοήθησε πολύ επιθετικά, αλλά έκοψε με εντυπωσιακό σπριντ μια πολύ επικίνδυνη αντεπίθεση του Λεβαδειακού. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρότα έκανε εξαιρετικό ματς και ανασταλτικά και δημιουργικά.

Ντομαγκόι Βίντα: Προφανώς και βγήκε πολυτιμότερος παίκτης ο Λιβάι με τα δυο γκολ. Αλλά συνολικά σε απόδοση στο ματς, ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός «παίζει» να ήταν και ο κορυφαίος του γηπέδου. «Έκοψε» τα πάντα, έκλεψε τα… πάντα, δεν επέτρεψε στους παίκτες του Λεβαδειακού να γίνουν απειλητικοί ούτε κατά διάνοια. Ενώ είχε και σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια.

Αρόλντ Μουκουντί: Πολύ σταθερός και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πολύ επιβλητικός σε δυο – τρεις προσωπικές μονομαχίες, ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός. Όσες φάσεις χρειάστηκε να επέμβει, τις καθάρισε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Ήταν η επιλογή του Αλμέιδα για το αριστερό άκρο της άμυνας. Και ήταν μια εξαιρετική επιλογή, καθώς ο Γάλλος μπακ έπαιξε με την εμπειρία του και ανταποκρίθηκε σχεδόν άριστα στην θέση. Είχε καλές συνεργασίες κυρίως με τον Γκατσίνοβιτς και γενικώς ήταν πολύ επιδραστικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Έκανε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο ήταν νευρικός και έκανε και κάποια λάθη με την μπάλα στα πόδια. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε και αυτός και έκανε πολύ καλή δουλειά σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού της ΑΕΚ.

Ορμπελίν Πινέδα: Είχε δυο πρόσωπα στο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο τον δυσκόλεψε πολύ ο αγωνιστικός χώρος όταν είχε την μπάλα στα πόδια του. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, πάτησε γκάζι και με την παρουσία και τις εμπνεύσεις του, συνέβαλε πολύ στην καλή επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Στο πρώτο ημίχρονο έβγαλε κάποιες καλές συνεργασίες με τον Σιντιμπέ. Όμως δεν του βγήκαν πολλά μέσα στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο, πάτησε και αυτός γκάζι και δεν τον έβλεπαν οι αντίπαλοι του. Έκανε ένα μικρό.. πάρτι από την αριστερή πλευρά. Κέρδισε με τρομερή προσωπική ενέργεια το πέναλτι για το δεύτερο γκολ και γενικώς ταλαιπώρησε πολύ τους αντίπαλους αμυντικούς.

Νίκλας Ελίασον: Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να του βγήκαν λίγα απ’ όσα δοκίμασε παίρνοντας πρωτοβουλίες από την πλευρά του. Με εξαίρεση δυο πολύ καλά γεμίσματα. Όμως και αυτός πάτησε εντυπωσιακό γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο. Με δική του εντυπωσιακή προσπάθεια από την δεξιά πλευρά και γλυκιά σέντρα, ήρθε το πρώτο γκολ του Λιβάι. Και γενικώς στο δεύτερο ημίχρονο ταλαιπώρησε και αυτός πολύ τους αντιπάλους του.

Σέρχιο Αραούχο: Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε πολύ μακριά από την αντίπαλη περιοχή. Σχεδόν ως δεύτερος αμυντικός χαφ. Προφανώς για να βοηθήσει στην καλύτερη κυκλοφορία. Αλλά δεν βγήκε αυτό το πλάνο. Στο δεύτερο πλησίασε περισσότερο στην αντίπαλη περιοχή, έβγαλε αρκετά καλές συνεργασίες και βοήθησε σημαντικά στην καλή αγωνιστική λειτουργία της ΑΕΚ στην επίθεση.

Λιβάι Γκαρσία: Πέτυχε και τα δυο γκολ της ΑΕΚ. Το πρώτο με σεντερφορίσια κεφαλιά εξ επαφής και το δεύτερο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο πρώτο ημίχρονο ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα αλλά όχι με ουσία. Στο δεύτερο όμως έγινε πολύ πιο ουσιαστικός και κυρίως πολύ πιο απειλητικός καθώς του βγήκαν καλές συνεργασίες και με τους μεσοεπιθετικούς της ΑΕΚ.

Γενς Γιόνσον: Ο Άλμειδα έριξε τον Δανό στο ματς όταν ήταν ήδη το σκορ και ήθελε απλώς να κάνει διαχείριση. Και ο Γιόνσον ήταν ο ιδανικός για να βοηθήσει σ’ αυτό καθώς και κράτησε την μπάλα και βοήθησε ανασταλτικά.

Πέτρος Μάνταλος: Κίνηση του Αλμέιδα επίσης με το σκορ ήδη στο 2-0. Για φρεσκάρισμα στα πόδια και για κράτημα της μπάλας. Έκανε και τα δυο Μάνταλος αλλά και ένα σουτ που πήγε πολύ ψηλά άουτ.

Κώστας Γαλανόπουλος: Κίνηση στις καθυστερήσεις του ματς. Δεν πρόλαβε να παίξει περισσότερα από τρία – τέσσερα λεπτά. Και επομένως δεν μπορεί να κριθεί.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X