Στηρίξη στον ακροδεξιό Μπολσονάρου ο Νεϊμάρ: «Πρεσβεύουμε τις ίδιες αξίες»

Στηρίξη στον ακροδεξιό Μπολσονάρου ο Νεϊμάρ: «Πρεσβεύουμε τις ίδιες αξίες»
Photo Credits: INTIME

Για ακόμη μία φορά ο Νεϊμάρ έδειξε την στήριξή του στον ακροδεξιό πρόεδρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πλάι του ακροδεξιού προέδρου της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου ο Νεϊμάρ, ο οποίος τόνισε πως σε αυτόν θα αφιερώσει το πρώτο γκολ που θα πετύχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Αναλυτικά:

«Αυτό που μου έδωσε κίνητρο να εκφράσω την άποψή μου είναι οι αξίες που πρεσβεύει ο Πρόεδρος, είναι αυτές που πρεσβεύω εγώ και η οικογένειά μου. Υπερασπίζεται τους ανθρώπους, τα παιδιά, τις οικογένειες. Είναι σημαντικό να τον στηρίξουμε. Καλώ όλους όσοι διστάζουν να το κάνουν. Είναι δικαίωμά μας, είναι πολύ σημαντικό να εκφράζεις τις αξίες σου. Και είμαι περήφανος που το κάνω».

Yποσχέθηκε, επίσης, ότι σε περίπτωση επανεκλογής του, θα του αφιερώσει το πρώτο γκολ, που θα σημειώσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. «Πρώτο γκολ: με δύο χέρια», τόνισε ο Νεϊμάρ σε σχέση με το «22», τον αριθμό που πρέπει να υποδείξουν οι ψηφοφόροι για να ψηφίσουν τον Μπολσονάρου, τον οποίο θα μιμηθεί με τα δάχτυλά του για να γιορτάσει το πρώτο του γκολ στο Μουντιάλ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X