Αλβανός: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πέτυχαν μια σπουδαία νίκη»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Αερωπός Έδεσσας
Photo Credits: INTIME

Ο Αλέξης Αλβανός συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη επί του Διομήδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και την αντίδραση στη διάρκεια του παιχνιδιού δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός.

Αναλυτικά ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε: «Περιμέναμε να είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Είχαμε αρκετές απουσίες από μικροτραυματισμούς. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την αντίδραση και τη διάρκεια στο παιχνίδι τους. Παρά το πρώτο κακό ημίχρονο εμφανίστηκαν πιο συγκεντρωμένοι στην επανάληψη και πέτυχαν μια σπουδαία νίκη».

Ο προπονητής του Διομήδη, Γιώργος Ζαραβίνας τόνισε:  «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τον πολύ ανταγωνιστικό αγώνα. Λεπτομερείς στον τρόπο παιχνιδιού μας στα μισά του δεύτερο ημιχρόνου επέτρεψαν στην ΑΕΚ να πάρει μια μικρή διαφορά την οποία με τις ικανότητες και την εμπειρία των παικτών της διατήρησε έως το τέλος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Συνεχίζουμε την προσπάθεια να γινόμαστε κάθε παιχνίδι και καλύτεροι».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X