Γράφτηκε σε μισή ώρα: Ποια ήταν η Ελένη της Βίσση και του Καρβέλα που «βιάστηκε να φύγει»

Γράφτηκε σε μισή ώρα: Ποια ήταν η Ελένη της Βίσση και του Καρβέλα που «βιάστηκε να φύγει»

Μια φίλη που έφυγε νωρίς…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η έμπνευση του Νίκου Καρβέλα με «μούσα» του ένα κορίτσι που έφυγε άδικα και πρόωρα από την ζωή, χάρισε στο ελληνικό τραγούδι ένα από τα πιο γλυκά και μελαγχολικά κομμάτια, που με ιδιαίτερο σεβασμό και μοναδικό τρόπο ερμήνευσε η Άννα Βίσση.

Οι δύο καλλιτέχνες, πρώην σύντροφοι και παντοτινοί (πολύ παραπάνω από) φίλοι είχαν προσωπική εμπλοκή με την Ελένη, πολύ πριν αυτό το όνομα εμφανιστεί και ως τίτλος τραγουδιού στο εξώφυλλο του δίσκου «Κλίμα Τροπικό». Ήταν η 17η προσωπική δουλειά της Άννας Βίσση και ο κόσμος την υποδέχθηκε με τόση θέρμη ώστε το άλμπουμ να γίνει διπλά πλατινένιο στην Ελλάδα και τριπλά στην Κύπρο! Περιείχε 11 νέα, ακυκλοφόρητα κομμάτια και το 12ο ήταν το «Ελένη» το οποίο είχε βγει νωρίτερα ως bonus track, σε στίχους και μουσική του Νίκου Καρβέλα.

Γράφτηκε σε μισή ώρα: Ποια ήταν η Ελένη της Βίσση και του Καρβέλα που «βιάστηκε να φύγει»

Στα σχεδόν 5 λεπτά που είναι η διάρκειά του περιγράφεται με ένα ξεχωριστό τρόπο η ιστορία ενός κοριτσιού με το οποίο το ζευγάρι είχε συνδεθεί στο παρελθόν. Ήταν μια νεαρή κοπέλα από τα Τρίκαλα, μέλος μιας παρέας που ακολουθούσε σχεδόν παντού το δίδυμο των Βίσση-Καρβέλα, δίνοντας σε κάθε ευκαιρία το παρών στις συναυλίες τους.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X