Η Λίβερπουλ τα έχανε, η Νότιγχαμ το έβαλε και πήρε το ματς

Η Λίβερπουλ τα έχανε, η Νότιγχαμ το έβαλε και πήρε το ματς
Photo Credits: INTIME

Η Νότιγχαμ νίκησε με 1-0 τη Λίβερπουλ που έχασε μεγάλες ευκαιρίες!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είχε ρυθμό από το ξεκίνημά του το ματς και η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε νωρίς για την Λίβερπουλ. Στο 9’ ο Ελιοτ πέρασε εξαιρετική μπαλιά στον Φάμπιο Καρβάλιο και εκείνος αφού κατέβασε εξαιρετικά πλάσαρε αλλά νικήθηκε από τον Χέντερσον. Οι Reds έφτασαν πριν το 20λεπτο την κατοχή στο 30%-70% όμως πέρα από ένα χλιαρό σουτ του Σαλάχ (31’) δεν είχαν τη μεγάλη φάση, ενώ η Φόρεστ είχε περιοριστεί σε αμυντικά καθήκοντα και κάποια σουτ από τους Κουγιατέ, Λίνγκαρντ.

Το φινάλε του πρώτου μέρους βρήκε τους φιλοξενούμενους να επιμένουν και είχαν τελικά την τεράστια ευκαιρία για να προηγηθούν, όμως στο 38’ ολομόναχος με κεφαλιά ο Φαν Ντάικ δεν έστειλε καν την μπάλα στο κάδρο της εστίας και το 0-0 παρέμεινε.

Το δεύτερο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο για την Λίβερπουλ. Με μεγάλη φάση από στημένο και… τσαφ, αφού η μπάλα πέρασε στον Σαλάχ, ο οποίος όμως δεν αντέδρασε καλά και έχασε μεγάλη ευκαιρία. Και τέσσερα λεπτά αργότερα η ομάδα του το πλήρωσε καθώς η Φόρεστ άνοιξε το σκορ. Ο Γκιμπς-Γουάιτ εκτέλεσε το φάουλ, ο Αβονίγι από την καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων έκανε το πλασέ στην κίνηση, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και του γύρισε πίσω για να γράψει εύκολα από κοντά το 1-0.

Η Λίβερπουλ λίγο έλειψε να απαντήσει άμεσα αλλά το σουτ του Ελιοτ μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Χέντερσον και στο 58’ ήταν η ώρα του Μίλνερ [ήταν το 598ο ματς του στην PL] να σώσει καθώς έβαλε καθοριστικό block στον Γκιμπς-Γουάιτ. Στο 62’ ο Κλοπ έριξε στο ματς Αλεξάντερ-Αρνολντ και Χέντερσον, όμως η Νότιγχαμ ήταν επικίνδυνη στην κόντρα και είχε ξανά καλές στιγμές με τον Τζόνσον (69’) και τον Γιέιτς (78’).

Στα τελευταία λεπτά, έγινε χαμός και χρειάστηκε ο keeper της Φόρεστ, Χέντερσον, να κάνει δύο αδιανόητες επεμβάσεις για να κρατήσει την πολύτιμη νίκη. Στο 85’ απέκρουσε σχεδόν εξ επαφής την κεφαλιά του Αλεξάντερ-Αρνολντ και στο 92’ έπεσε και με εκπληκτικό τρόπο έβαλε stop στην σκαστή κεφαλιά του Φαν Ντάικ. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε αφού στο 96’, με τον Αλισον να έχει ανέβει, ο Τσόνσον έστειλε από μακριά την μπάλα στο δοκάρι.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X