ΑΕΚ: Οσα έδειξε στην πρεμιέρα του ο Σιντιμπέ

ΑΕΚ: Οσα έδειξε στην πρεμιέρα του ο Σιντιμπέ
Photo Credits: INTIME

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ έκανε ντεμπούτο χθες στα «κιτρινόμαυρα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτελούσε μια από τις πλέον πολυαναμενόμενες στιγμές της χρονιάς. Αλλωστε, πρόκειται για την πιο φημισμένη, την πιο τρανταχτή μεταγραφή της ΑΕΚ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Γαλλίας στο τελευταίο Μουντιάλ, έμεινε για καιρό στην αναμονή, αλλά απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για το κύπελλο έκανε την πρεμιέρα του με τα «κιτρινόμαυρα».

Το πρόσημο για τον 30χρονο Γάλλο μπακ, ήταν θετικό. Αν και είχε να αγωνιστεί σχεδόν μισό χρόνο σε επίσημο παιχνίδι, φανέρωσε πολλά από όσα έκαναν την ΑΕΚ να επενδύσει πάνω του. Είχε – ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που είχε και δυνάμεις – εξαιρετικές τοποθετήσεις μέσα στο γήπεδο. Συμμετείχε ενεργά στο παιχνίδι της ΑΕΚ, ήταν εξαιρετικός τόσο στα αμυντικά καθήκοντα (έστω και εάν είχε περιορισμένη πίεση), όσο και στη δημιουργία παιχνιδιού.

Οι θέσεις που λάμβανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, το επίπεδο συνεργασίας με τον Ελίασον που κινούνταν στην πλευρά του, αλλά και με ολόκληρη την – ολοκαίνουργια – αμυντική γραμμή, ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Λογικό, καθώς πρόκειται για παίκτες με πολυετή παρουσία σε τοπ επίπεδο σε Premier League και Ligue 1, που μπορεί να παίξει μόνο με την εμπειρία και την ποιότητα του, ειδικά σε ματς χαμηλού επιπέδου.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη συνέχεια

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X