Μιχάλης Κοσίδης: Από ball boy, βασικός και σκόρερ με την ΑΕΚ (VIDEO)

Μιχάλης Κοσίδης: Από ball boy, βασικός και σκόρερ με την ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Από ball boy και την αναμνηστική φωτογραφία με τον Σέρχιο Αραούχο στο ΟΑΚΑ, βασικός και σκόρερ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βράδυ της 20ης Οκτωβρίου του 2022 θα μείνει αξέχαστο στον 20χρονο φορ της ΑΕΚ, Μιχάλη Κοσίδη. Από ball boy και την αναμνηστική φωτογραφία με τον Σέρχιο Αραούχο στο ΟΑΚΑ, βασικός και σκόρερ.

Από ball boy, βασικός στην ΑΕΚ και σκόρερ στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για τον Μιχάλη Κοσίδη που έκανε την παρθενική του εμφάνιση στη βασική ενδεκάδα της Ένωσης κόντρα στον ΠΑΣ και κατάφερε στο 6′ να σκοράρει.

Ποιος είναι ο Μιχάλης Κοσίδης

Ο Μιχάλης Κοσίδης γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 2002 στη Θεσσαλονίκη. Έχει ύψος 1,91 μ. και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης και σε ηλικία 12 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή. Το 2017, σε ηλικία 15 ετών, αποκτήθηκε από την Ακαδημία της ΑΕΚ και υπήρξε διαδοχικά μέλος των ομάδων, Κ15, Κ17 και Κ18 Επίσης, υπήρξε διεθνής με την Εθνική Κ18. Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ μέσα στο 2021 και έχει ήδη αγωνιστεί σε αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Δείτε το γκολ του Κοσίδη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X