Πρόκριση εύκολα και με γκολ για την ΑΕΚ

Πρόκριση εύκολα και με γκολ για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θέλει να «καθαρίσει» στην κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια την πρόκριση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00), τον οποίο υποδέχεται σε νοκ-άουτ αναμέτρηση για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να διευρύνει το σερί νικών της. Χάρη στο πέναλτι του Άμραμπατ στις καθυστερήσεις κόντρα στον Ατρόμητο (1-0 94’), έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές στη Super League, έμεινε μόνη στην δεύτερη θέση και τώρα στοχεύει στο «3 στα 3» στο νέο της γήπεδο.

Οι «κιτρινόμαυροι» στο τελευταίο τους παιχνίδι «φλέρταραν» με τη… γκέλα, ωστόσο τα στατιστικά τους σε όλες τις κατηγορίες δημιουργίας παιχνιδιού ήταν εντυπωσιακά. Χαρακτηριστικό είναι πως έβγαλαν 27 τελικές προσπάθειες, με τις 10 να καταλήγουν στον στόχο! Έτσι, ο Αργεντινός τεχνικός έχει κάθε λόγο να πιστεύει πως η ομάδα του δουλεύει στη σωστή βάση και το ίδιο θέλει να δει και κόντρα στους Γιαννιώτες.

Αν η ΑΕΚ φανεί πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια είναι σε θέση βρει γκολ απέναντι σε μια άμυνα που έχει δεχτεί 11 τέρματα στα τελευταία τέσσερα ματς. To να σκοράρει η ΑΕΚ και στα δύο ημίχρονα προσφέρεται στο 2.30.

Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο πως ο Αλμέιδα θα ανοίξει το ροτέισον, όμως δεν θα αλλάξει αγωνιστικό προσανατολισμό. Η «Ένωση» και πάλι θα πρεσάρει ψηλά τον αντίπαλο και θα διατηρήσει σε υψηλά ποσοστά την ένταση στο παιχνίδι της. Και στα δύο προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της, κόντρα σε Ιωνικό και Ατρόμητο, στρίμωξε αρκετά τους αντιπάλους της με αποτέλεσμα να κερδίσει 25 κόρνερ! Το Over 7.5 κόρνερ της ΑΕΚ στο ματς κοστολογείται στο 2.80.

Τέλος, ανάμεσα στις 500+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X