Λάτσιο: Σοκ με τον τραυματισμό του Ιμόμπιλε

Η «Κυρία» άνοιξε την όρεξη, ο Τσίρο θα ανοίξει το σκορ;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις αρχές του 2023 αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα ο Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος τραυματίστηκε στον κυριακάτικο (16/10) αγώνα της Λάτσιο με την Ουντινέζε για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Ρώμης, ο πρώτος σκόρερ της Serie A έχει υποστεί θλάση μεσαίου βαθμού στον δικέφαλο μηριαίο του αριστερού ποδιού. Αν και δεν αποσαφηνίζεται ο χρόνος της απουσίας του, θεωρείται δεδομένο ότι ο 32χρονος φορ δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί ως τη διακοπή του καμπιονάτο για το Μουντιάλ, στα μέσα Νοεμβρίου, οπότε αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές Ιανουαρίου. Έτσι ο αρχισκόρερ των Ρωμαίων θα χάσει τα επτά προσεχή ματς σε πρωτάθλημα και Europa League.

Υπενθυμίζεται ότι η εθνική Ιταλίας, της οποίας ο Ιμόμπιλε είναι βασικό στέλεχος, αποκλείστηκε από το Μουντιάλ του Κατάρ, που αρχίζει στις 20 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 18 Δεκεμβρίου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X