Πέρεθ: «Ο Μπενζεμά έμεινε έκπληκτος όταν πήγα στο σπίτι του, δεν μου προσέφερε ούτε ποτό»

Πέρεθ: «Ο Μπενζεμά έμεινε έκπληκτος όταν πήγα στο σπίτι του, δεν μου προσέφερε ούτε ποτό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Καρίμ Μπενζεμά βίωσε μια καταπληκτική μέρα αφού ο παιδικός του στόχος επετεύχθη κατακτώντας τη Χρυσή Μπάλα και έλαβε -ξανά- παγκόσμια αναγνώριση και φιλοφρονήσεις από παντού. Ο 34χρονος επιθετικός πίσω το 2009 κλήθηκε να πάρει μια μεγάλη απόφαση έχοντας τεράστιους συλλόγους της Ευρώπης στα πόδια του.

Μιλώντας για το πώς προέκυψε η μεταγραφή του στη Ρεάλ, ο Μπενζεμά είπε σε συνέντευξή του στο Onda Cero πως: «Θυμάμαι ότι ήμουν με τους φίλους μου. Με πήραν τηλέφωνο, η οικογένειά μου και ο ατζέντης μου, για να μου πουν ότι έπρεπε να πάω γρήγορα σπίτι, ότι έπρεπε να μιλήσουμε. Τους είπα ότι δεν είχα χρόνο και μου είπαν “πρέπει να έρθεις, ο Φλορεντίνο είναι εδώ”. Άνοιξα την πόρτα και τον είδα, δεν είπα τίποτα, μόνο “γεια”. Ο Πέρεθ του είπε τότε: “Θα γίνεις ο καλύτερος στον κόσμο και το μέρος για να το πετύχεις είναι η Ρεάλ Μαδρίτης”».

Ο πρόεδρος της «βασίλισσας» μίλησε με τον Γάλλο σταρ λίγο πριν λάβει τον τίτλο του και το βίντεο με τους δυο τους να συνομιλούν πριν την τελετή στο Παρίσι ήταν ιδιαίτερο. Ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας» μίλησε για εκείνη την ημέρα που έφτασε στο σπίτι του επιθετικού για να τον πείσει να έρθει στην πρωτεύουσα της Μαδρίτης και ισχυρίστηκε πως: «Δεν μου πρόσφερε ούτε ένα ποτήρι κόκα – κόλα».

Αργότερα στράφηκε στον Μπενζεμά και του είπε: «Πιστεύω ότι πρέπει να ντυθείς έτσι στο επόμενο παιχνίδι σου, με αυτά τα παπούτσια, γιατί μπορείς να παίξεις ακόμα και με κοστούμι». Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης πρόσθεσε: «Είναι (σ.σ. ο Καρίμ) ακριβώς όπως ήταν πριν από 13 χρόνια, όπως ακριβώς ήταν όταν τον υπέγραψα. Το 2009, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήρθα στο σπίτι του, έμεινε έκπληκτος και δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X