Ο Καφετζόπουλος διαφωνεί με τη πτήση του Οδυσσέα στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: «Η θέση τους είναι στη φύση, γινόμαστε σούργελα»

Ο Καφετζόπουλος διαφωνεί με τη πτήση του Οδυσσέα στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: «Η θέση τους είναι στη φύση, γινόμαστε σούργελα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αντίθεσή του στην παρουσία του αετού με το όνομα «Οδυσσέας» στα παιχνίδια της AEK στην OPAP Arena εξέφρασε μέσω Facebook ο γνωστός ηθοποιός και φίλος της ΑΕΚ, Αντώνης Καφετζόπουλος.

Στην ανάρτησή του ο Αντώνης Καφετζόπουλος τονίζει πως η θέση του συγκεκριμένου πτηνού είναι στην άγρια φύση και όχι στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του «Αυτή η χοντροβλαχομ@@@@@α με τον ζωντανό αετό πρέπει να σταματήσει τώρα! Δεν έπρεπε καν να είχε αρχίσει, για να είμαι καθαρός. Ποτέ. Είπα να μη γκρινιάζω, εγκαίνια είχαμε, ωραίο το γήπεδο, τέλεια η έδρα. Αλλά… Οι αετοί είναι άγρια ζώα, η θέση τους είναι στη φύση. Γινόμαστε σούργελα. Στην εποχή μας δεν συγχωρούνται τέτοιες π@π@ριές. Έχουμε ωραιότατο αητό, με τα δυό κεφάλια του με τα όλα του. Είναι σύμβολο. Δεν είναι πρόσκληση σε βασανιστήρια».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X