Μελισσανίδης για Μπαλτάκο: «Είναι έντιμος, τον εκτιμώ - Είναι πιο Παναθηναϊκός από τον Αλαφούζο!»

Μελισσανίδης για Μπαλτάκο: «Είναι έντιμος, τον εκτιμώ - Είναι πιο Παναθηναϊκός από τον Αλαφούζο!»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την ΕΠΟ και τον Τάκη Μπαλτάκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην σημερινή συζήτηση του με τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε και στον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

-Για το πως θα καλυτερεύσουν τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Έχετε και εσείς ευθύνη και πρέπει και εσείς να συμβάλλεται στο να αλλάξει η κατάσταση. Αυτό που θέλω να παρακαλέσω είναι να δείχνουμε αγάπη στην ομάδα μας αλλά να φύγει το μίσος από τον αντίπαλο. Δεν χρειάζεται αυτή η τοξικότητα. Πρέπει κάποια στιγμή να το ανεβάσουμε το ποδόσφαιρο μας και εσείς οι δημοσιογράφοι μπορείτε να συμμετέχετε σε αυτό. Δεν χρειάζεται αντιπαλότητα. Δεν χρειάζεται τοξικότητα. Ακολουθούν νέα παιδιά, επηρεάζονται. Κάποιοι λίγοι που έχουν μείνει, θα μπουν κι αυτοί στον ίσιο δρόμο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης ανέφερε: «Πρέπει να γίνει αναβάθμιση, πρέπει να σταματήσει η τοξικότητα από όλους. Θα μείνουν στο τέλος μόνοι τους οι τοξικοί, θα το καταλάβουν. Έτσι σκέφτομαι εγώ το ποδόσφαιρο. Άλλοι θέλουν να έχουν Γκρανκάσες στις Ομοσπονδίες. Τον Μπαλτάκο εγώ τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και επιστήμονα. Του κάνουν πόλεμο. Θέλουν να βάλουν τους δικούς τους. Και να σας πω και κάτι άλλο, κανένας ΑΕΚτζής δεν είναι στην ΕΠΟ. Ο Μπαλτάκος είναι Παναθηναϊκός. Πιο Παναθηναϊκός από τον Αλαφούζο. Είναι έντιμος. Άστον να δούμε τι θα κάνει. Θα κριθεί και αυτός».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X