Στην 2η θέση η ΑΕΚ - Έχασε (3-0 σετ) στον τελικό του τουρνουά από τον Παναθηναϊκό

Εικόνες από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ κατέκτησε την 2η θέση στο τουρνουά «Ιωάννης Μαλακατές»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την 2η θέση ολοκλήρωσε την παρουσία της στο τουρνουά βόλεϊ «Ι. Μαλακατές» που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός στο «Π. Γιαννακόπουλος» η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη ηττήθηκε με 3-0 σετ από τους οικοδεσπότες σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε διαφορετικό σκορ, με την «Ένωση» να χάνει στις λεπτομέρειες το 2ο και το 3ο σετ. Στα θετικά για το «κιτρινόμαυρο» τμήμα είναι το ντεμπούτο της Γιαμίλα Νίζετιτς η οποία έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση στα δύο της πρώτα παιχνίδια με τη νέα της ομάδα. Η ΑΕΚ μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της εν όψει της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ΣΦΠ, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 18:00 στο «Μ. Μερκούρη» του Ρέντη.

Η εξέλιξη του αγώνα

Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο σετ με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται το πολύ καλό σερβίς τους. Αυτό δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην υποδοχή της «Ένωσης» που έχασε το σετ με 25-19. Διαφορετική η εικόνα στο δεύτερο σετ με  το σκορ να αλλάζει συνεχώς υπέρ των δύο ομάδων. Οι «κιτρινόμαυρες» κατάφεραν για πρώτη φορά να προηγηθούν με 17-14 ωστόσο δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ της προβάδισμα. Ο Παναθηναϊκός έτρεξε ένα σερί 4-0 για να προηγηθεί με 18-17 για να πάρει εν τέλει τη νίκη με 25-22.

Στο τελευταίο σετ της αναμέτρησης, οι αθλήτριες του Κώστα Αρσενιάδη προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση. Πραγματοποιώντας ένα σερί 1-5 προηγήθηκε με 14-15. Στη συνέχεια, πήρε… αέρα δύο πόντων (17-19), με τις «πράσινες» αρχικά να ισοφαρίζουν και στη εν τέλει να προηγούνται με 23-20. Το τελικό 3-0 στα σετ ήρθε, με την ομάδα του Παναθηναϊκού να χάνει δύο ματς ποιντ (24-23) και να παίρνει τελικά τη νίκη με 25-23.

Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΕΚ 3-0

Τα σετ: 25-19, 25-22, 25-23.

ΑΕΚ: Κωνσταντινίδου, Βλαχάκη, Αναγνώστου, Αρτακιανού, Ξηντάρα, Νώτη, Καλαντάτζε, Διάλλα, Κουλίκοβα, Νίζετιτς, Καλντερόν, Σίλβα, Σακαρέλου, Μελέτη

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X