Ατλέτικο: «Άλωσε» το «Σαν Μαμές» με Γκριεζμάν

Ατλέτικο: «Άλωσε» το «Σαν Μαμές» με Γκριεζμάν

Με τον «κατοστάρη» Γκριεζμάν, η Ατλέτικο «άλωσε» το «Σαν Μαμές» επικρατώντας με 1-0 της Μπιλμπάο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δίχως να εντυπωσιάζει και με την… παραδοσιακή “σφικτή” συνταγή της να αποδεικνύεται αποτελεσματική για άλλο ένα “μεγάλο” ματς, η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε με 1-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο “Σαν Μαμές” (στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής) και με το τρίτο σερί τρίποντό της, ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας της LaLiga.

Το 100ό γκολ του Αντουάν Γκριεζμάν στο πρωτάθλημα με τη φανέλα των “ροχιμπλάνκος” και το 13ο συνολικά απέναντι στους Βάσκους, ήταν αρκετό για τους Μαδριλένους για να φύγουν με το διπλό από την έδρα της Αθλέτικ, προσπερνώντας την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στη βαθμολογία.

Τεράστια συμβολή στη νίκη της “Ατλέτι” είχε και ο Ίβο Γκρμπιτς, ο οποίος μπήκε στο 69′ ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Γιάν Όμπλακ και στο τελευταίο δεκάλεπτο, έκανε τρεις μεγάλες αποκρούσεις, κρατώντας το “μηδέν” στην εστία του.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X