Η Θύρα 13 διαμαρτύρεται για την απαγόρευση παρουσίας οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λαμία

Η Θύρα 13 διαμαρτύρεται για την απαγόρευση παρουσίας οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λαμία
Photo Credits: INTIME

Η Θύρα 13 διαμαρτύρεται για την απαγόρευση παρουσίας οπαδών του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Θύρα 13 διαμαρτύρεται μέσω ανακοίνωσης-ανάρτησης για την απαγόρευση παρουσίας οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λαμία.

Αναλυτικά η ανάρτηση-ανακοίνωση της Θύρας 13 με αφορμή την απαγόρευση μετακίνησης στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία έχει ως εξής:

«Θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην μεγάλη των μπάτσων σχολή, στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ,στον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, στο σωματείο ΠΑΕ Λαμία καθώς και τον πρόεδρο Πανουργιά, όπου με υπερβάλλοντα ζήλο δείχνουν τις καλές τους προθέσεις για ένα καλύτερο Ελληνικό ποδόσφαιρο με ελευθερία στις μετακινήσεις οπαδών με γεμάτα γήπεδα, έναντι κλειστών πετάλων και την διεξαγωγή αγώνων μεταξύ συγγενών και φίλων. Οπού φίλοι υπάρχουν και σε συγκεκριμένη ομάδα της οποίας οπαδοί της μπήκαν κανονικά σε πέταλο του γηπέδου της Λαμίας.. Και καλώς έγινε αυτό, αλλά έτσι θα έπρεπε να είναι για όλους και όχι επιλεκτικά ανάλογα με τις σχέσεις προέδρων.

Σε μέρες όπου οι πόλεις θα μπορούσαν να γεμίζουν από κόσμο και να ήταν μια γιορτή!!!.

Όσο θεωρείτε ότι αυτές οι αποφάσεις είναι οι καλύτερες δυνατές(αντί για οργανωμένες μετακινήσεις να γίνονται μεμονωμένες και ανεξέλεγκτες) αντιμετωπίζοντας τους οπαδούς ως εγκληματίες και το πρόβλημα της κοινωνίας , μας επιβεβαιώνεται καθημερινά το πόσο αμερόληπτοι είστε.

Μια ευαισθησία βέβαια που δεν δείχνετε στα πραγματικά προβλήματα και στους πραγματικούς εγκληματίες, παιδεραστές, βιαστές, χαφιέδες, μέσα από καθημερινά σκάνδαλα, διαφθορά, μίζες, ανέχεια, φτώχεια.

Το πρόβλημα στις μέρες μας είναι να είσαι οπαδός, και μάλιστα οπαδός του Παναθηναϊκού!»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X