ΑΕΚ Κ19: Πήρε το βαθμό στο 93' (1-1) κόντρα στον Ατρόμητο

Εικόνες από το ΑΕΚ Κ19 - Ατρόμητος Κ19
Photo Credits: INTIME

Η Κ19 της ΑΕΚ έδειξε ξανά χαρακτήρα στις καθυστερήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κ19 της ΑΕΚ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με γκολ στο 90+3′ κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου. Η ομάδα του Γενναίου Καραχάλιου, υποδεχόταν τους Περιστεριώτες  στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2022-23.

Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν πιο δυνατά, αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν στο 7′ με τον Παναγιώτη Τσαντίλα, υποχρεώνοντας την ΑΕΚ να αναζητά από νωρίς την ισοφάριση, χωρίς όμως να φτάνει σε πολλές μεγάλες ευκαιρίες, πλην ενός τετ α τετ του Κοντορουχά που αντιμετώπισε με επιτυχία ο γκολίπερ του Ατρομήτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ενωση έπαιξε τον Ατρόμητο στο μισό γήπεδο, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Ολα έδειχναν ότι ο Ατρόμητος θα έφευγε με τη νίκη, όμως ο Χρήστος Κοσίδης στο 93′, μετά από φάση διαρκείας και κεφαλιές των Δημητριάδη και Κοντορουχά, διαμόρφωσε με νέα κεφαλιά το τελικό 1-1.

Είναι το δεύτερο συνεχόμενο ματς μετά από εκείνο κόντρα στον Αρη, όπου η ΑΕΚ βρίσκει στις καθυστερήσεις και παίρνει τους βαθμούς.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): 
Μπαλαμώτης, Σβίγκος (51′ Χατζηνικολάου) Κοσίδης, Βαλκάνης, Παπανικολόπουλος (67′ Δημητριάδης) Μαρούτσης, Κυρσανίδης, Γεωργόπουλος (67′ Μούτσα) Ανδρικόπουλος (23′ Κοντάκης-67′ Βασίλας) Γιαννούλης, Κοντορουχάς.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X