Επανέφεραν τον Καραντώνη μετά το σπρώξιμο στον Ολυμπιακό και «βράζει» ο Βόλος!

Επανέφεραν τον Καραντώνη μετά το σπρώξιμο στον Ολυμπιακό και «βράζει» ο Βόλος!

Η ΚΕΔ επανέφερε τον Καραντώνη μετά το σπρώξιμο στον Ολυμπιακό και «βράζει» ο Βόλος!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επανέφεραν τον Καραντώνη μετά το σπρώξιμο στον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και «βράζει» ο Βόλος!

Ακατανόητη και προκλητική ενέργεια χαρακτηρίζει τον ορισμό Καραντώνη ως VAR στον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό το Σάββατο (15/10) για την 8η αγωνιστική της Superleague ο Βόλος.

Ο Βόλος χαρακτηρίζει χαρακτήρισε ακατανόητη και προκλητική την ενέργεια του ορισμού του διαιτητή Καραντώνη στο VAR στον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Λεβαδειακό, επειδή του είχε ασκήσει αυστηρή κριτική για τα πεπραγμένα του στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό.

Αυτό δημιουργεί έντονη αμφισβήτηση για την αντικειμενική συμπεριφορά του σύμφωνα με τον Βόλο και γι’ αυτό ζητά να ανακληθεί ο ορισμός του άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλος:

«Ο ορισμός του γνωστού για τα έργα του διαιτητή Καραντώνη ως υπεύθυνο του VAR στον αγώνα της ΠΑΕ Βόλος με τον Λεβαδειακό είναι μια ακατανόητη και προκλητική ενέργεια, που πρέπει άμεσα να ανακληθεί.

Πέραν της προφανούς ανεπάρκειας του συγκεκριμένου διαιτητή, υπάρχει και η αυστηρή κριτική που του ασκήσαμε για την σκανδαλώδη διατησία του στο αγώνα Αστέρα Τρίπολης – Ολυμπιακού, γεγονός που βάσιμα γεννά έντονη αμφισβήτηση για την αντικειμενική του συμπεριφορά στην εκτέλεση των καθηκόντών του».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X