«Αν μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ θα ξεσπάσει Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» (VIDEO)

Ria Novosti: «Στα χέρια των Ρώσων το λιμάνι της Μαριούπολης»

Τι ισχυρίζεται Ρώσος αξιωματούχος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ θα μπορούσε να οδηγήσει στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, προειδοποίησε σήμερα ο αναπληρωτής γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο Αλεξάντερ Βενεντίκτοφ, σε συνέντευξή του στο ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

«Το Κίεβο γνωρίζει καλά ότι μια τέτοια κίνηση θα σήμαινε σίγουρα κλιμάκωση σε έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο», τόνισε. «Προφανώς βασίζονται σε αυτό, να δημιουργήσουν μιντιακό θόρυβο και να προσελκύσουν ξανά την προσοχή πάνω τους», πρόσθεσε ο Βενεντίκτοφ.


Ο Ρώσος αξιωματούχος επανάλαβε εξάλλου τη θέση της Ρωσίας ότι η Δύση βοηθώντας την Ουκρανία υποδηλώνει ότι «εμπλέκεται άμεσα στη σύγκρουση». Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι υπέβαλε στα τέλη Σεπτεμβρίου αίτημα προς το ΝΑΤΟ για την ένταξη της χώρας του στη Συμμαχία με ταχείες διαδικασίες.

Ξανά σειρήνες στο Κίεβο

Ηχούν εκ νέου οι σειρήνες της αεράμυνας στο Κίεβο, μία ημέρα μετά το μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων από τις ρωσικές δυνάμεις, ενώ υπάρχουν αναφορές για χτυπήματα στη Ζαπορίζια. Οι Ουκρανοί ξυπνούν μετά από μια μέρα σφοδρών πληγμάτων από τη Ρωσία, που προκάλεσαν 14 θανάτους και σχεδόν 100 τραυματισμούς, σύμφωνα με τον Guardian.

Ως προς τη Ζαπορίζια, σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ, η επίθεση σημειώθηκε σε υποδομές, ενώ δεν υπάρχουν ακόμη αναφορές για νεκρούς ή τραυματίες.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X