Αραούχο: «Ήμασταν καλύτεροι, αισθανόμαστε σαν ένα σύνολο - Όταν είχα χάσει ξανά τέτοια ευκαιρία είχαμε πάρει το πρωτάθλημα!»

Αραούχο: «Ήμασταν καλύτεροι, αισθανόμαστε σαν ένα σύνολο - Όταν είχα χάσει ξανά τέτοια ευκαιρία είχαμε πάρει το πρωτάθλημα!»
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο Σέρχιο Αραούχο μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέρασε με ευκολία από τη Θεσσαλονίκη κερδίζοντας τον Άρη με 0-2, με τον Σέρχιο Αραούχο να τονίζει πως η Ένωση ήταν καλύτερη σε όλο το ματς ενώ σχολίασε και την απίστευτη χαμένη ευκαιρία του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι σε πολλά σημεία του ματς, αν και μπήκαμε νευρικά. Όμως θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Έχουμε αρχίσει να αισθανόμαστε σαν ένα σύνολο και προσπαθούμε να κάνουμε ακριβώς αυτά που μας ζητάει ο προπονητής στο γήπεδο.

Για την ευκαιρία που έχασα, την τελευταία φορά που μου συνέβη κάτι ανάλογο ήταν η χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα. Αποδίδουμε τον σεβασμό μας στον κόσμο του Άρη και δε θέλουμε να συμβεί ποτέ ξανά κάτι ανάλογο (σ.σ. για τον Άλκη)».

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X