Ελ Καντουρί: «Θέλουμε δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι»

Ελ Καντουρί: «Θέλουμε δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι»
Photo Credits: INTIME

Στη ψυχολογία του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ομάρ Ελ Καντουρί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Λεβαδειακό (1-1), αναφέρθηκε στη νέα απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι το ζήτημα είναι ψυχολογικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

Για το δύσκολο φινάλε του αγώνα και το τι συνέβη τα τελευταία λεπτά:

«Αρχικά θέλω να πω ότι ήταν ένα παιχνίδι πλήρως ελεγχόμενο από εμάς, δε νομίζω ότι απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα θεωρώ πως είναι ένα ψυχολογικό κομμάτι. Το ίδιο συνέβη στο ματς με τον ΟΦΗ, το ίδιο συνέβη και σήμερα το ίδιο συνέβη και στο ματς με τον Ατρόμητο αλλά καταφέραμε μετά να σκοράρουμε. Νομίζω πως είναι περισσότερο αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα κάναμε τη δύσκολη δουλειά σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, να σκοράρουμε. Νομίζω πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο σε αυτό το κομμάτι, στο ψυχολογικό έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να μη συμβεί ξανά».

Για το πώς μπορεί να αλλάξει η κατάσταση:

«Νομίζω πως το αντίδοτο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά ,να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ,είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι τρία παιχνίδια στα οποία δεν κερδίζουμε και στα τρία παιχνίδια βρισκόμασταν με το σκορ υπέρ μας μέχρι ένα σημείο. Οπότε αυτό που πρέπει να δουλέψουμε είναι το ψυχολογικό μας κομμάτι».

Εάν υπάρχει κάτι που τον κάνει να αισιοδοξεί:

«Ο τρόπος με το οποίο δουλεύουμε, αυτό με κρατάει αισιόδοξο. Ο τρόπος που δουλεύουμε στις προπονήσεις πραγματικά δίνουμε τα πάντα από βδομάδα σε βδομάδα. Ακόμα και σήμερα δώσαμε τα πάντα ,είμαστε μια νέα ομάδα ,που από τέτοιου είδους παιχνίδια ακόμα κι αν δεν κερδίζεις μπορείς μόνο να μάθεις. Είναι παιχνίδια τα οποία είναι μαθήματα, οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε, γιατί δεν είναι αυτό που αξίζουμε το σημερινό αποτέλεσμα».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X