Νικολάου: «Η «Βασίλισσα» θέλει να νιώσει ξανά την αγάπη του κόσμου της»

Νικολάου: «Η «Βασίλισσα» θέλει να νιώσει ξανά την αγάπη του κόσμου της»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Νικολάου σχολίασε το ξεκίνημα των υποχρεώσεων της ΑΕΚ

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, έγραψε ένα μακροσκελές σχόλια σχετικά με την πρεμιέρα της «Βασίλισσας» στην Basket League αλλά και την ανάγκη για να αγαπηθεί και πάλι από τον κόσμο της.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Νικολάου:

ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΞΑΝΑ Η «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ»
Το πιο απαιτητικό (ημερολογιακά) έτος της 8ετίας ανήκει στο παρελθόν, αν και κλειδωμένα τα πάντα στις λαβωμένες καρδιές μας όλα όσα ζήσαμε, με αποκορύφωμα τον χαμό του αδελφού μας Stevan.
Παρελθόν δεν είναι ΟΜΩΣ η ανάγκη στήριξης στη «Βασίλισσα». Αυτό είναι ΕΣΑΕΙ παρόν και ΑΠΑΙΤΗΤΟ.
Για να επιζήσει και ξαναδοξαστεί το πιο ένδοξο Τμήμα του Συλλόγου. Και για να επιζήσει πρέπει να ΑΓΑΠΗΘΕΙ ξανά!
Άντεξε σε θύελλες. Άντεξε σε ίντριγκες. Άντεξε… Αλλά τα πιο δύσκολα είναι μπροστά. Οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι παραμονεύουν και δεν θα δείξουν έλεος.
Η νέα κανονικότητα, κουβαλά μαζί της διπλό φορτίο: την αυτοεξυγίανση/ρασιοναλισμό της εταιρίας και την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων εξ ού και η «μεταγραφική ενίσχυση» με τεχνοκράτες, και τούτο απαιτεί απαραίτητα ΥΠΟΜΟΝΗ από όλους και κατανόηση από ΜΜΕ, οι εκπρόσωποι των οποίων είμαστε πεπεισμένοι, ότι μετά από μία περίοδο πολλών ντεσιμπέλ, έχουν αντιληφθεί την προσπάθεια και της Διοίκησης και των εργαζομένων της.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ σήμερα (19:15), με αντίπαλο την Καρδίτσα του (Προέδρου) Μπουρούση (που θα τιμηθεί μαζί με την Ομάδα), ένα χρόνο ακριβώς μετά από τα ανεπίσημα «Θυρανοίξια» του Ανωλιοσιώτικου ΣΠΙΤΙΟΥ μας στο ματς με Λάρισα, και αυτονοήτως διοίκηση και αγωνιστικό Τμήμα ελπίζουν στην επιστροφή όλων όσοι «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» πετύχαμε τα ΣΠΟΥΔΑΙΑ. Στην επιστροφή όλων όσοι «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» έπεισαν τον ηγέτη της ΚΑΕ να επενδύσει σε όνειρα, τίτλους, ταινίες, δράσεις και Γήπεδα (και 2-3 άτομα ξέρουμε τί και πώς έγιναν όλα, έως τη στιγμή της καταφυγής για το δικό μας τσαρδάκι πέριξ της Αττικής Οδού, που ελπίζουμε να μετεξελιχθεί σε Παλάτι, και θα μετεξελιχθεί, αν…).
Η «Βασίλισσα» θέλει να νιώσει ξανά αγάπη και να ξανακτίσει τη σχέση εμπιστοσύνης, όπως τότε που κατέρριψε ξανά παγκόσμια ρεκόρ προσέλευσης κόσμου, στο F4 του Μαίου 2018 ή στον αγώνα με Μπάμπεργκ του 2019, προκαλώντας ΤΡΟΜΟ σε όλη την Ευρώπη, αλλά και σε όλο τον Πλανήτη όταν έφτασε στην άλλη άκρη για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Διηπειρωτικού στο Ρίο της ζωής μας με τη «Βασίλισσα» των Μπάνκι-Σάκοτα.
Η χρονιά θα είναι δύσκολη.
Πέρα από νεοφτιαγμένες πολυθρόνες, υπό κατασκευήν σουίτες και άλλα συναφή, πέρα από την ευλογημένη ονοματοδοσία της Αίθουσας Τύπου προς τιμήν του «Πατριάρχη» Φ.Κ., πέρα από την προετοιμασία για το ΝΤΥΣΙΜΟ όλων των εσωτερικών χώρων των εγκαταστάσεων με την ΙΣΤΟΡΙΑ μας, τη μελέτη για τη δημιουργία του ΜΟΥΣΕΙΟΥ μας, την αναμονή για την προσδοκώμενη ΒΑΠΤΙΣΗ του Γηπέδου μας, το σχέδιο για να βαφτούν σταδιακά οι θέσεις με τα βυζαντινογέννητα της καταγωγής μας αλλά με το ΜΑΥΡΟ να κυριαρχεί, αυτό που θα καταστήσει επαρκές και μακρόπνοο και αποτελεσματικό το όποιο εγχείρημα είναι η ΜΑΖΙΚΗ στήριξη από τον ΚΟΣΜΟ, σε μια περιοχή (ΚΑΙ θα υπάρξουν εξαγγελίες από θεσμικούς οσονούπω) που ραγδαία αναπτύσσεται. Και αναπτύσσεται καταρχήν διότι εδώ και ένα χρόνο μπήκε στην καθημερινότητά της η ΑΕΚ! Διότι χωρίς της ΑΕΚ, ούτε η νικηφόρος Εθνική Ομάδα θα έπαιζε στα Λιόσια, ούτε κανείς. Η ΑΕΚ έδωσε ζωή και ανάσα σε ένα γήπεδο, που από τη γέννα του ήταν όμορφο, αλλά παρατημένο, και απαιτεί θυσίες, αγάπη και χρήμα πάει να πει, για να γίνει ομορφότερο, και ελκυστικότερο.
Και η άνωθεν αναφορά μας στον Κόσμο δεν συνιστά ευκαιριακό σύνθημα. Αυτονόητη προϋπόθεση συνιστά για τα παρόντα και μελλοντικά σημαντικά. Αλλιώς πώς;
Απόψε…
ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΛΙΟΣΙΑ.
Το είπε τις προάλλες και ο Αρχηγός!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X