Οι Αμερικανοί ακόμα δεν έχουν ξεχάσει την ήττα από την Εθνική στη Σαϊτάμα! (VIDEO)

Οι Αμερικανοί ακόμα δεν έχουν ξεχάσει την ήττα από την Εθνική στη Σαϊτάμα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To νέο ντοκιμαντέρ του Netflix «The Redeem Team» αναφέρεται στην Αμερική αλλά και στην παρουσία της ομάδας στη Σαϊτάμα, έχοντας όμως πλούσιο το ελληνικό χρώμα στη μεγαλύτερη νίκη της Εθνικής μας στην ιστορία της κόντρα στις ΗΠΑ (101-95).

«Το θυμάμαι αυτό το ματς. Το θυμάμαι σαν να ήταν χθες. Είχαν έναν τύπο, τον Baby Shaq», τονίζει στο ντοκιμαντέρ μεταξύ άλλων ο Ντουάιτ Χάουαρντ, με τον «Big Sofo» να βάζει στα… καλάθια στο συγκεκριμένο παιχνίδι τους αντιπάλους του με 14 πόντους (6/7 δίποντα, 2/6 βολές).

«Στο τρίτο δεκάλεπτο, ήμασταν χάλια και ήταν υπέροχοι. Η ήττα εκείνη ήταν η χειρότερη της καριέρας μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάικ Σιζέφκσι, τότε προπονητής των ΗΠΑ.

 

Με τον Λεμπρόν Τζέιμς με ειλικρίνεια να παραδέχεται: «Δεν ήταν η σωστή στιγμή. Ξέρω ότι δεν ένιωσα το ίδιο σκ..τά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, αλλά δεν ήταν ακόμα η σωστή στιγμή».

«Μας κέρδισαν με τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού στην επίθεση. Το ΝΒΑ ήταν τότε μία λίγκα με πικ εν ρολ ψηλά. Με αυτό ακριβώς μάς κέρδισαν. Η αυτοπεποίθησή τους μεγάλωνε συνεχώς, έβαζαν τα σουτ. Έκαναν το τέλειο παιχνίδι», τόνισε από τη δική του πλευρά ο Ντουέιν Ουέιντ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X