Ο Φερνάντες κάνει...παπάδες και δείχνει γιατί επένδυσε πάνω του η ΑΕΚ! (VIDEO)

Ο Φερνάντες κάνει...παπάδες και δείχνει γιατί επένδυσε πάνω του η ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Πάολο Φερνάντες κάνει...παπάδες με τη φανέλα του Βόλου και δείχνει γιατί επένδυσε πάνω του η ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σεληνιασμένος είναι ο Πάολο Φερνάντες με τον Βόλο λίγες εβδομάδες πριν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός που από τις 15 Σεπτεμβρίου ανήκει στο δυναμικό της ΑΕΚ, αλλά μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2022 θα παίζει στον Βόλο, κάνει… παπάδες με την ομάδα της Μαγνησίας. Είναι ο leader της ομάδας του Κώστα Μπράτσου και το δείγμα των τελευταίων δύο αγώνων είναι αντιπροσωπευτικό.

Σούπερ εμφάνιση στη νίκη επί του Άρη, εξαιρετικός και το Σάββατο (3-2) στην ανατροπή επί του Παναιτωλικού με 3-2 συμμετέχοντας μάλιστα ενεργά σε ένα από τα τρία γκολ της ομάδας του.

Τι έκανε σήμερα κόντρα στον Παναιτωλικό; Συμμετέχει ενεργά στη φάση του 2-2. Αρχικά σουτάρει και αποκρούει με υπερένταση ο Τεργιάκης. Δεν εγκαταλείπει, όμως, τη φάση. Την κυνηγά, παίρνει το «ριμπάουντ», πασάρει με το κεφάλι στον Τσοκάνη και αυτός ισοφαρίζει για τον Βόλο. Γενικώς η παρουσία του στο ματς ήταν μεστή, ώριμη. Ήταν εμφάνιση leader.

Εκεί, όμως, που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, ήταν πριν μία εβομάδα με τον Άρη. Πρέπει να τον βλέπει ακόμα στον ύπνο του ο Ενκουλού. Του έκανε μία απίθανη ντρίμπλα, ο Βόλος σκόραρε, το γκολ δεν μέτρησε, ωστόσο άπαντες θυμούνται την «ποδοσφαιρική αλητεία», την απίστευτη ντρίμπλα του Φερνάντες.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X