Karma is a bitch Βαγγέλη: Εβγαζαν χολή για την ασφάλεια της «Αγιά Σοφιάς» - Συγκλονιστικές καταγγελίες για αίσχη στο «Καραϊσκάκης»

Karma is a bitch Βαγγέλη: Εβγαζαν χολή για την ασφάλεια της «Αγιά Σοφιάς» - Συγκλονιστικές καταγγελίες για αίσχη στο «Καραϊσκάκης»

Αίσχη στο Φάληρο χθες με τη Θύρα 7 να τρμαπουκίζει τους κατόχους διαρκείας του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα καλά, όλα ανθηρά στον πλανήτη Ολυμπιακό. Αλλη μια τριάρα στην Ευρώπη, ακόμα μια εξευτελιστική εντός έδρας ήττα και φυσικά η κριτική πάει περίπατο για την ομάδα με τους 37 παίκτες, τους τρεις προπονητές και το νέο… ιππότη Μίτσελ που παρουσιάζεται ως σωτήρας.

Τεταμένο ήταν το κλίμα πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Καραμπάγκ, κυρίως εκτός, αλλά και εντός «Γ. Καραϊσκάκης».

Αρκετή ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα υπήρξε ένταση και επεισόδια εκτός γηπέδου ανάμεσα σε οπαδούς και την αστυνομία που βρισκόταν μπροστά από τις θύρες του γηπέδου που ήταν κλειστές και υπήρξε και χρήση δακρυγόνων από πλευράς των δυνάμεων της αστυνομίας.

Η ένταση αυτή μεταφέρθηκε και εντός γηπέδου και είναι χαρακτηριστικό πως υπήρξε η ρίψη κάποιων κροτίδων και αντεγκλήσεων ανάμεσα στους οπαδούς και την αστυνομία.

Ο Ολυμπιακός είχε τιμηρωθεί από την UEFA με λουκέτο στη Θύρα 7 και όπως φάνηκε η λύση ήταν απλή για τους Πειραιώτες. Οι άνθρωποι της Θύρας 7 μεταφέρθηκαν… στο απέναντι πέταλο, όπου φυσικά υπάρχουν άνθρωποι με διαρκείας τους οποίους και τραμπούκισαν για να καθίσουν εκείνοι.

Τα ζητήματα της ασφάλειας ήταν πολύ σημαντικά με το γήπεδο του Φαλήρου να μετατρέπεται σε πεδίο μάχη για αρκετή ώρα. Μάλιστα, αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού έκαναν τα παράπονά τους μέσω social media για όσα βίωσαν χθες βράδυ στο Καραϊσκάκη.

Δείτε μερικές από τις σχετικές αναρτήσεις:

Karma is a bitch Βαγγέλη: Εβγαζαν χολή για την ασφάλεια της «Αγιά Σοφιάς» - Συγκλονιστικές καταγγελίες για αίσχη στο «Καραϊσκάκης» Karma is a bitch Βαγγέλη: Εβγαζαν χολή για την ασφάλεια της «Αγιά Σοφιάς» - Συγκλονιστικές καταγγελίες για αίσχη στο «Καραϊσκάκης» Karma is a bitch Βαγγέλη: Εβγαζαν χολή για την ασφάλεια της «Αγιά Σοφιάς» - Συγκλονιστικές καταγγελίες για αίσχη στο «Καραϊσκάκης»

Κι όλα αυτά την ίδια στιγμή που δεν υπάρχει κριτική για τη διοίκηση ούτε για το αγωνιστικό ούτε για τα υπόλοιπα.

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Ολυμπιακός μέσω του Βαγγέλη Μαρινάκη και των μέσων του, πολέμησε την άδεια της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena» για μερικά μέτρα στο πλέξιγκλας και στους αγώνες του συνεχίζονται να γίνονται αίσχη διασύροντας τη χώρα μας σε όλη την Ευρώπη και μετά τις βαριές ήττες του.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X