Κάνει τα 100 μέτρα σε 9.90 «περπατώντας»: Αυτός είναι ο επόμενος Γιουσέιν Μπολτ που σπάει όλα τα ρεκόρ

Κάνει τα 100 μέτρα σε 9.90 «περπατώντας»: Αυτός είναι ο επόμενος Γιουσέιν Μπολτ που σπάει όλα τα ρεκόρ

Αυτός είναι ο επόμενος Γιουσέιν Μπολτ που σπάει όλα τα ρεκόρ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 3 του περασμένου Αυγούστου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου U20, ξεκίνησε την κούρσα των 100 μέτρων και κάπου στα 30-40 μέτρα φαινόταν να ξεμένει από καύσιμο. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα όμως, ο Letsile Tebogo βρέθηκε να τερματίζει με ρεκόρ.

Οι αγώνες των 100 μέτρων στον στίβο έχουν πάντοτε ενθουσιασμό για τον θεατή. Ακόμα και άσημους αθλητές να βλέπεις, πάντοτε θα έχεις κάτι να περιμένεις. Είναι το μπάσκετ του στίβου. Δεν το βαριέσαι ποτέ.

Η εμφάνιση του Γιουσέιν Μπολτ το 2008 έδωσε όμως άλλη ώθηση στα 100 μέτρα. Από ένα αγώνισμα μεταξύ των πιο δημοφιλών, έγινε το δημοφιλέστερο με διαφορά. Ο Μπολτ έγινε ο Υπεραστέρας και πρωταθλητές που χωρίς αυτόν θα έπαιρναν μετάλλια στα επόμενα 10 χρόνια, έγιναν κομπάρσοι.

Τζάστιν Γκάτλιν, Τάισον Γκέι, Γιόχαν Μπλέικ, ακόμα και ο Ολλανδός Μαρτίνα θα μπορούσαν να βρεθούν σε βάθρο και σε ψηλότερο σκαλί δίχως τον Μπολτ. Αλλά ο Τζαμαϊκανός τους διέλυσε. Κι η αλήθεια είναι πως πολύ θα θέλαμε να δούμε άλλη μια κούρσα του. Δεν μας αποχαιρέτησε όπως θα το θέλαμε.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X