Η ΑΕΚ παίρνει άμεσα μέτρα για κάθε ζήτημα που εντοπίστηκε στο νέο γήπεδο

Καλώς ήρθατε στην κόλαση, η τρομερή ατμόσφαιρα στο πέταλο της ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασαν εκατοντάδες αναφορές για τα ζητήματα που προέκυψαν στο πρώτο ματς, έχουν καταγραφεί όλες και η ΑΕΚ προχωρά σε κινήσεις επίλυσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η μαγεία της ατμόσφαιρας και η ιστορικότητα της στιγμής να μπαίνουν απ’ όλα και για την βραδιά των εγκαινίων και για το πρώτο ματς στην επιστροφή στο… σπίτι. Όμως είναι δεδομένο πως υπήρξαν μια σειρά από ζητήματα τα οποία χρίζουν άμεσης επίλυσης. Και για τα οποία στην ΑΕΚ πλέον έχουν μια πολύ καθαρή εικόνα, καθότι υπήρξαν εκατοντάδες και μάλιστα αναλυτικές αναφορές από οπαδούς της ομάδας.

Έτσι κι αλλιώς ακόμα και χωρίς αυτές τις αναφορές, στην Ένωση είχαν ήδη εντοπίσει μια σειρά από προβλήματα. Αλλά έγινε ακόμα πιο εύκολη η καταγραφή τους, από συγκεκριμένες αναφορές που έκαναν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Εξάλλου σ’ αυτές τις εκατοντάδες αναφορές που έγιναν από την Τρίτη το πρωί, υπήρξε καταγραφή όχι για λόγους τυπικούς, αλλά απολύτως πρακτικούς.

Στην ΑΕΚ πλέον δουλεύουν προκειμένου να πάρουν μέτρα, τα οποία θα επιλύσουν άμεσα τα ζητήματα. Όσο το δυνατόν πιο δραστικά και όσο πιο γρήγορα γίνεται. Υπάρχει καταρχάς ένα πλάνο το οποίο κινείται πάνω σε τρεις άξονες. Ο πρώτος έχει να κάνει με την βελτίωση του ελέγχου στις εισόδους από τεχνικής πλευράς. Σ’ ότι αφορά δηλαδή τα τουρνικέ και τον τρόπο που θα λειτουργούν καλύτερα ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή δυνατότητα εισόδου και δεύτερου ατόμου, μαζί μ’ αυτό που “κτυπά” το εισιτήριο του.

Ο δεύτερος αφορά την ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση της φύλαξης των εισόδων του γηπέδου, με ανθρώπινο δυναμικό. Θα υπάρξει σημαντική ενίσχυση ήδη από το επόμενο εντός έδρας ματς πάνω σ’ αυτόν τον τομέα. Ο τρίτος άξονας αφορά την προσπάθεια που θα γίνει, ώστε να μπορέσει να “κοπεί” η πρόσβαση από τα δυο “πέταλα” του γηπέδου, προς τις κεντρικές θύρες, από την πίσω μεριά των εξεδρών.

Παράλληλα φυσικά θα υπάρξουν και άλλες κινήσεις που θα γίνουν, πάντα στην κατεύθυνση του να δοθούν λύσεις, σ’ όλα όσα εντοπίστηκαν ή αναφέρθηκαν ή ακόμα και καταγγέλθηκαν από κόσμο της ΑΕΚ, μετά το πρώτο παιχνίδι.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X