Τρέλα στην Αργεντινή με τον VAR: Παραλίγο το 4-2 να γίνει… 3-3! (VIDEO)

Τρέλα στην Αργεντινή με τον VAR: Παραλίγο το 4-2 να γίνει… 3-3! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται η μάχη του τίτλου στην Αργεντινή, αυτή τη στιγμή τρεις είναι οι ομάδες που διεκδικούν άμεσα τον τίτλο κι αυτές είναι οι Ατλέτικο Τουκουμάν, Μπόκα Τζούνιορς και Ρασίνγκ Κλουμπ.

Η τελευταία είχε τα ξημερώματα της Πέμπτης πολύ δύσκολη αποστολή στην έδρα της Ντιφένσα, κάτι που αποδείχθηκε και στην πράξη, αφού μέχρι τα τελευταία λεπτά η Ρασίνγκ ήταν πίσω στο σκορ με 3-2.

Στο 78’ της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι βρήκαν μάλιστα δίχτυα για να διαμορφώσουν τα καταδικαστικό για τους φιλοξενούμενους 4-2, ωστόσο κάπου εκεί έκανε την εμφάνισή του ο VAR. Συγκεκριμένα, όχι μόνο δεν ακυρώθηκε το γκολ, αλλά η φάση γύρισε πίσω για να δοθεί πέναλτι υπέρ της Ρασίνγκ, αφού ο διαιτητής θεώρησε ότι υπήρχε παράβαση πέναλτι. Παρ’ όλα αυτά, ο Βέκιο που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά άουτ, με αποτέλεσμα να παραμένει σε πρώτη φάση το 3-2. Ωστόσο, η Ρασίνγκ βρήκε την ισοφάριση που ήθελε.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X