Πειρατές του Ονείρου: «Μια ακόμα ιστορική επιστροφή και για τις... "Πειρατικές Αιχμές"» (ΦΩΤΟ)

Πειρατές του Ονείρου: «Μια ακόμα ιστορική επιστροφή και για τις... "Πειρατικές Αιχμές"» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση των Πειρατών του Ονείρου για τις «Πειρατικές Αιχμές»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση για την επιστροφή των «Πειρατικών Αιχμών» εξέδωσαν οι Πειρατές του Ονείρου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ στη Γη μας, στα Άγια Χώματα, στην Ιστορική Κοιτίδα μας, στο Κάστρο της ΑΕΚΑΡΑΣ μας, στο Ναό της Προσφυγιάς!

ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ στο Καλύτερο Σύγχρονο Γήπεδο της Ευρώπης, την Αγιά Σοφιά, που αποτελεί το στολίδι της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, της Ομάδας με τη μεγαλύτερη και τη συγκινητικότερη Ιστορία σε ολόκληρο τον Πλανήτη!!!

ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ νικητές στη δική μας Ιθάκη, μετά από μια οδυνηρή όσο και συναρπαστική Οδύσσεια. Με φοβερές μάχες κόντρα σε θεούς και δαίμονες, με απώλειες, χαμένους χρόνους, μα και με την Κιτρινόμαυρη Σημαία της Νίκης στο πιο ψηλό κατάρτι!

ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ εκεί όπου οι άυλες ιστορικές μορφές της Α.Ε.Κ και της Προσφυγιάς, οι αετοί των αιώνιων κιτρινόμαυρων αιθέρων νιώθουν πια δικαιωμένοι και επιτέλους αναπαυμένοι. Σπανούδη, Ιωνά, Ιερεμιάδη, Θείε Λουκά, Νίκο Γκούμα, Ζώρα του Πόντου, Κώστα Γενεράκη, Στέλιο Σεραφείδη, Κώστα Βουτσά και όλοι οι υπόλοιποι μεγάλοι απόντες, χαμογελάστε! Επιστρέψαμε!!!

ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ κάποια αδέρφια μας που δεν βρίσκονται ανάμεσά μας και που δεν πρόλαβαν να χαρούν μαζί μας. Γι’ αυτό ευθύνονται κάποιοι ψευδοσωτήρες που δεν έχουν τη στοιχειώδη ευθιξία να ζητήσουν έστω μία συγνώμη. Με την ευκαιρία συγχαρητήρια στα αδέρφια της ορίτζιναλ για το κορεό με τις μορφές των παιδιών του Ενωσίτικου Παραδείσου. Ήταν όντως συγκλονιστικό!

ΤΙΓΡΗ ή μάλλον καλύτερα Δημήτρη Μελισσανίδη Πρόσφυγα, σε ευχαριστούμε. Ένα ευχαριστώ αληθινό, εγκάρδιο, ανιδιοτελές, από τον Κόσμο της Α.Ε.Κ για το Έργο Ζωής που παραδίδεις σε εμάς και τις επόμενες γενιές! Υπογράφεις με χρυσά γράμματα τη νεότερη Ιστορία της Α.Ε.Κ.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ μαζί με την Α.Ε.Κ και οι ιστορικές “Πειρατικές Αιχμές”, το εμβληματικό άρθρο των “Πειρατών του Ονείρου” που θέλουμε να πιστεύουμε και ευελπιστούμε ότι θα το διαβάζετε (αρκετά τακτικά) πλέον. Άλλωστε το είχαμε υποσχεθεί: Μαζί με την επιστροφή της Α.Ε.Κ στο Ναό, θα γυρίσουν και… οι “Πειρατικές Αιχμές”!

pirates-aek η ηλεκτρονική μας διεύθυνση – το κιτρινόμαυρο πειρατικό blogάρισμα στο internet, η συλλογική φωνή μας για όσους επιμένουν σε κάπως πιο… “retro” μορφές διαδικτυακής επικοινωνίας!

Η ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη Συλλογική Μνήμη του Λαού της Α.Ε.Κ ως μια ανεπανάληπτη γιορτή που τίμησε τις ρίζες και τις ιστορικές καταβολές της Προσφυγικής Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. Με τρόπο σεμνό και φαντασμαγορικό συνάμα, σε έναν αξιοθαύμαστο συνδυασμό. Τα δάκρυα της συγκίνησης έσμιξαν με τα χαμόγελα της χαράς στην Μεγάλη Ιστορική Επιστροφή στο αγαπημένο μας Σπίτι!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΑΤΣ με τον Ιωνικό ήταν επίσης μοναδικό!!! Μετά 19,5 χρόνια εξορίας και ξεριζωμού η ΑΕΚΑΡΑ και ο Λαός της ξαναέβαλαν τη μπάλα στα δίχτυα και εκτόξευσαν την ψυχή στα ουράνια, κλέβοντας την παράσταση και στο ιστορικό 4-1. Και εις ανώτερα!!!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Στο ερυθροκίτρινο παράρτημα του βορρά ένα αποτέλεσμα μετράει. ΝΙΚΗ! “Νίκη-νίκη και στη Θεσ/νίκη” όπως έλεγε και εκείνο το παλιό μα πάντα επίκαιρο σύνθημα. Νίκη για την Ομάδα που πάει για Πρωτάθλημα, μα πάνω απ’ όλα νίκη για τον ηρωικό αδερφό μας Νικόλα Ξηροκώστα!

ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ είμαστε όλοι… “πρώτη μούρη”! Αλλά κάποτε στις διαδηλώσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια (και όχι μόνο) ήμασταν λίγοι και δακτυλοδεικτούμενοι. Ε ρε τι θυμηθήκαμε τώρα, εν μέσω γλεντιών και… ξεγνοιασιάς!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ πόσα ζήσαμε, πόσα περάσαμε, τι βιώσαμε για να φτάσουμε ως εδώ. Ναι! δεν ξεχνάμε ούτε ποιοι πολέμησαν για να πάρει σάρκα και οστά το Όνειρο, αλλά ούτε ποιοι το τορπίλισαν και το υπονόμευσαν. Η Ιστορία δεν είναι επιλεκτική. Καταγράφει τα πάντα-όλα! Δεν ξέρουμε τι κάνουν οι υπόλοιποι, αλλά εμείς οι Πειρατές δεν θα συμφιλιωθούμε ποτέ με τη λήθη! Η Ιστορία δεν διαγράφεται, δεν πλαστογραφείται, δεν λησμονιέται. Τελεία και παύλα!

VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές!

ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ… ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Πειρατές του Ονείρου: «Μια ακόμα ιστορική επιστροφή και για τις... "Πειρατικές Αιχμές"» (ΦΩΤΟ)

Cueva de los Piratas

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΗΛΗ – “Cueva de los Piratas” στο πλαίσιο των “Πειρατικών Αιχμών” (“πειρατικά παραλειπόμενα” για τους πολύ παλιούς) έχει κι αυτή τη δική της ιστορία. Με διάσπαρτα ανεξάρτητα σχόλια, συνήθως χιουμοριστικά (αλλά και μη), που σχετίζονται με τις πιο… “αθέατες πλευρές” του Club, της Α.Ε.Κ αλλά και της κοινωνίας που ζούμε ευρύτερα.

Πάμε λοιπόν… όπως τότε, όπως παλιά!

Φοβερή ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι “Πειρατές του Ονείρου” την ημέρα των εγκαινίων μια ανάσα από το Γήπεδο, στη μπυραρία “Eleven”. Άκρως γιορτινή, όπως άρμοζε άλλωστε σε αυτή τη ξεχωριστή μέρα, με τραγούδια, συνθήματα, απίστευτο παλμό, ξέφρενο ενθουσιασμό και οπωσδήποτε συγκίνηση, με ανταμώματα παλιών και νεότερων πειρατών, μαζί με άφθονη μπύρα και live rock ρυθμούς από το συγκρότημα του Πειρατή Πετράν και της παρέας του. Οι κουρσάροι του κιτρινόμαυρου rock ήταν μαζί μας και τους ευχαριστούμε.

ΚΥΡΙΕ Ανατολιωτάκη, η συμβολή σου ήταν τεράστια. Σε εποχές δύσκολες κράτησες παλικαρίσιο χαράκωμα! Δεν ξεχνάμε όχι μόνο εμείς αλλά και όσοι έζησαν τότε τα συνταρακτικά γεγονότα που αφορούσαν την τιτάνια προσπάθεια για το γήπεδο στη Ν.Φ. Σε εκτιμάμε και σε σεβόμαστε γιατί το αξίζεις!

Το ευγενές άθλημα της κολοτούμπας έχει την τιμητική του. Όπως κι αυτό του φαιδρού γλειψίματος. Ειδικά με έναν έχουμε λιώσει στο γέλιο.

Κουίζ : Μεταξύ Δούναβη και Πειρατικού ποιος έχει τα πρωτεία σε… ποταμούς μπύρας;;;

Ρε τι κόμπλεξ βγάζουν εκεί χάμου στο Καραϊ-τάβλι. Περαστικά.

Δημήτρη Χατζηχρήστο, παραφράζοντας λίγο τον ποιητή… “η μόνη ξιφολόγχη μου ήταν το κρυφοκοίταγμα του αετού απ’ τα σύννεφα”, σού ευχόμαστε από καρδιάς να είσαι δυνατός και να ζήσεις πολλές-πολλές χαρές στην ΑΕΚΑΡΑ μας!

Μεγάλες στιγμές θα βιώσουμε με τη λειτουργία του Μουσείου στο Ναό της Προσφυγιάς. Πως και πως περιμένουμε!

Συγκλονίζει ο πατριάρχης της Κιτρινόμαυρης Δημοσιογραφίας Φαίδων Κωνσταντουδάκης με τα επικά άρθρα του ΚΑΙ τούτες τις Ιστορικές Μέρες! Μην χάνετε λέξη!!!

Βαδίζουμε στον 30ο χρόνο σαν club! Παλιοί και νέοι Πειρατές συνεχίζουμε σαν μια γροθιά στους δρόμους του Αγώνα, εκεί όπου μάθαμε να βαδίζουμε τόσα χρόνια με συνέπεια, συνέχεια, ανιδιοτέλεια.

Οι νεότεροι ΑΕΚτζήδες οφείλουν να μαθαίνουν προτού να χειροκροτάνε σαν χάνοι. Λαός ανιστόρητος = λαός ανύπαρκτος! Αποτελεί ΚΑΙ προσωπική ευθύνη του καθενός η αναζήτηση της αλήθειας.

Μυρίζονται, άραγε, και πάλι λεία ορισμένοι;;; Αμ δε!

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ” : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια και το δίκιο συμμάχους μας και συνοδοιπόρους μας.

Άλλοι γυρίζουν δικαιωμένοι και με ψηλά το κεφάλι, άλλοι ντροπιασμένοι, άλλοι με τύψεις. Κι άλλοι… θρασείς!

“Κάτι” ετοιμάζουμε να προσφέρουμε κι εμείς στο σεντούκι της Ιστορίας…

Αυτές οι “Πειρατικές Αιχμές” αφιερώνονται σε όσους δεν λύγισαν στα δίσεκτα χρόνια… Και ειδικότερα στους συντρόφους που βρέθηκαν εκεί, εκείνο το πρωί…

Όχι στους Πολέμους και τους Ξεριζωμούς, όχι στη βρώμικη μοιρασιά των αφεντάδων με τίμημα το αίμα των λαών του Κόσμου!

Α.Ε.Κ : μητέρα όλων των Προσφύγων!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X