Εκπαιδευτής αετού ΑΕΚ: «Παγκόσμια πρωτοτυπία να φέρει μπάλα» (VIDEO)

Εκπαιδευτής αετού ΑΕΚ: «Παγκόσμια πρωτοτυπία να φέρει μπάλα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Για την πτήση του αετού της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο και την παγκόσμια πρωτοτυπία να φέρει την μπάλα του αγώνα, μίλησε ο Σταύρος Αθανασίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ΑΕΚ και το… ντεμπούτο του Οδυσσέα μίλησε ο Σταύρος Αθανασίου.

Ο εκπαιδευτής του αετού της «Ένωσης», φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι», εκεί όπου είπε χαρακτηριστικά:

«Ήταν παγκοσμίως μια πρωτοτυπία. Δεν έχει ξαναγίνει να μεταφέρει ο αετός τη μπάλα».

Αφού μίλησε λοιπόν και για τα γεράκια (με αφορμή τον 14χρονο «Απόλλωνα» που τον συνόδευε στο στούντιο) και εξήγησε ότι πρόκειται για πανέξυπνα ζώα που χρησιμοποιούνται από τους ανθρώπους για διάφορους σκοπούς (όπως η ασφάλεια των αεροδρομίων ή τα εκπαιδευτικά προγράμματα), ερωτήθηκε για το αν είναι βασανιστικό για τα άγρια πουλιά όλο αυτό που συμβαίνει μέχρι να εκπαιδευτούν.

Και απάντησε συγκεκριμένα:

«Μπορείς να έχεις άποψη γιατί έχουμε δημοκρατία, αλλά δεν μπορείς να έχεις γνώμη, αν δεν έχεις γνώση. Το κακό στην Ελλάδα είναι ότι έχει ξεπεραστεί το όριο της φιλοζωίας και έχει γίνει πλέον ζωοταλιμπανισμός. Έχουμε φτάσει στα άκρα. Εκεί πρέπει να κρατήσουμε μια ισορροπία».

Δείτε εδώ:


Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X