Βαγγέλης ο «προπονητοφάγος»: Πάει να τελειώσει και τον Κούπερ από τη Νότιγχαμ

Βαγγέλης ο «προπονητοφάγος»: Πάει να τελειώσει και τον Κούπερ από τη Νότιγχαμ
Photo Credits: INTIME

Πήρε φόρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πάει να τελειώσει, να «φάει» αν θέλετε και τον Κούπερ από τη Νότιγχαμ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαγγέλης Μαρινάκης, ο «προπονητοφάγος». Πάει να τελειώσει και τον Κούπερ από τη Νότιγχαμ. Ο Μαρινάκης έχει πάρει φόρα. «Έφαγε» τους Μαρτίνς και Κορμπεράν από τον Ολυμπιακό και ετοιμάζει το «τέλος» του Κούπερ στη Νότιγχαμ.

Η Νότιγχαμ γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Λέστερ, βρέθηκε στον πάτο της Premier League και η πίεση για τον Στιβ Κούπερ έγινε εντονότερη. Οπως τονίζουν οι Times, οι διοικούντες τον σύλλογο είχαν σύσκεψη το μεσημέρι της Τρίτης στο Λονδίνο, όπου συζήτησαν το μέλλον του τεχνικού της ομάδας, το οποίο είναι δυσοίωνο.

Μάλιστα, η απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες, αν και δεν αποκλείεται να δοθεί μια τελευταία ευκαιρία στον 42χρονο, αφού τη Δευτέρα η Νότιγχαμ φιλοξενεί την Άστον Βίλα. Όπως τονίζουν οι Τimes, η Φόρεστ έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος είναι και το μεγάλο φαβορί να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Παράλληλα, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος, πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να απολύσει ανθρώπους του τμήματος σκάουτινγκ του συλλόγου. Η Φόρεστ έκανε την υπέρβαση, απέκτησε 22 παίκτες αυτό το καλοκαίρι, ξοδεύοντας περισσότερα από 150 εκατομμύρια λίρες. Ωστόσο, οι νεοφώτιστοι δεν έχουν καταφέρει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, αφού βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X