Αμήχανες στιγμές σε απονομή Όσκαρ: Από την Ινδιάνα Littlefeather και τις τούμπες της Λόρενς, ως το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ (VIDEO)

Αμήχανες στιγμές σε απονομή Όσκαρ: Από την Ινδιάνα Littlefeather και τις τούμπες της Λόρενς, ως το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ινδιάνα που πάτησε στη σκηνή των Όσκαρ πριν από 45 και πλέον χρόνια, η «Μικρό φτερό» ή Littlefeather δεν ήταν το μόνο άβολο (για όσους αγνοούσαν την κοινότητα των αυτοχθόνων ως τότε) στιγμιότυπο από τις δεκάδες τελετές απονομής της αμερικανικής ακαδημίας κινηματογράφου.

Η πιο λαμπερή βραδιά του κινηματογράφου, η οποία περνάει βαθιά κρίση τα τελευταία χρόνια εκλήθη πολλές φορές να διαχειριστεί άβολες στιγμές, αναπάντεχα περιστατικά και άλλα πιο αστεία και αθώα ευτράπελα. Ο άλλοτε ζεν πρεμιέ Μάρλον Μπάρντο, ο εμβληματικός νονός ήταν μόνο ένας από τους δεκάδες αστέρες και συντελεστές της βιομηχανίας θεάματος που με όχημα την βραδιά απονομής θέλησε να στείλει το μήνυμά του.

Διαβάστε περισσότερα στο The Standard

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X