Ξεκούραστο απόγευμα για την ΑΕΚ - Επικράτησε (28-21) και του Αερωπού Έδεσσας και έκανε το 3 στα 3!

Ξεκούραστο απόγευμα για την ΑΕΚ - Επικράτησε (28-21)  και του Αερωπού Έδεσσας και έκανε το 3 στα 3!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πανηγύρισε την 3η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα επικρατώντας του Αερωπού Έδεσσας με 28-21 στο «Γ. Κασιμάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 28-21 του Αερωπού Έδεσσας στο «Γ. Κασιμάτης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Η «Ένωση» έχοντας πετύχει το απόλυτο στις πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και πάει ήρεμη στην πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος που ακολουθεί λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν …ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν εύκολα στην τελική επικράτηση έχοντας για μια ακόμη φορά την θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους που γέμισε το κλειστό «Γ. Κασιμάτης».

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αερωπός προσπάθησε να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ η οποία άργησε για να βρει τα πατήματα της μέσα στο γήπεδο. Οι «φιλοξενούμενοι» προηγήθηκαν με 2-0 με την «Ένωση» να ισοφαρίζει γρήγορα σε 2-2 με τον Μαντάλινιτς. Η ομάδα της Έδεσσας εκμεταλλευόμενη και τις χαμένες επιθέσεις της ΑΕΚ προηγήθηκε εκ νέου με 3-4, και 5-7 με τους παίκτες του Αλέξη Αλβανού να προσπαθούν με ηρεμία να επιβάλλουν τον ρυθμό τους μέσα στο γήπεδο. Μετά το 15′ του πρώτου μέρους η ΑΕΚ ανέβασε …ταχύτητα και ισοφάρισε σε 8-8 με τον Κεδέρη στο 19′ ενώ ένα λεπτό αργότερα και πάλι με τον εξτρέμ της προηγήθηκε με 9-8 για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Ο Μαντάλινιτς στο 21′ έβαλε την ΑΕΚ στο +2 το οποίο δεν κατάφερε να διατηρήσει με τον Αερωπό να ισοφαρίζει εκ νέου. Στο τελευταίο πεντάλεπτο η ΑΕΚ βρήκε περισσότερες επιθετικές λύσεις, η άμυνα της λειτούργησε καλύτερα και με ένα σερί 3-0 τερμάτων πήγε στα αποδυτήρια προπορευόμενη με 15-12.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα διατηρώντας εύκολα το ασφαλές προβάδισμα της. Ο Ηλιόπουλος με δύο σημαντικά τέρματα έκανε το 17-13 ενώ ακολούθησαν δύο τέρματα από τον Κεδέρη που ανέβασε κι άλλο την διαφορά σε 20-14. Η «Ένωση» έδειχνε να έχει βρει τον ρυθμό της σε άμυνα και επίθεση ενώ και αλλαγές του Αλέξη Αλβανού έδωσαν φρεσκάδα και ενέργεια στο παιχνίδι της.  Ο Ρογκούλσκι μετά από ωραίο αιφνιδιασμό σημείωσε το 21-14. Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ να προηγείται σταθερά και τον Αερωπό να προσπαθεί να «ψαλιδίσει» το σκορ. Ο Κεδέρης έκανε το 26-20 «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την τελική επικράτηση τρία λεπτά πριν το τέλος. Ο Ρογκούλσκι με ένα πολύ όμορφο γκολ έγραψε το 28-21 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΚ – ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 28-21.
Τα πεντάλεπτα: 2-3, 4-5, 5-6, 8-8, 12-10, 15-12 (ημ.), 18-13, 21-14, 23-15, 24-18, 25-20, 28-21.
ΑΕΚ (Αλέξης Αλβανός): Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής, Τικ, Ζίβκοβιτς 4, Μαντάλινιβτς 2, Νικολαΐδης, Αλμέιδα, Ηλιόπουλος 5, Κοτσιώνης 1, Παπαδιονυσίου 1, Λιάπης 2, Άρσιτς, Τσιτομπί 1, Ρογκούλσκι 3, Λέμος 1, Κεδέρης 8.
Αερωπός Έδεσσας (Γιάννης Πηλαλίδης): Κωστακίδης 2, Τσέλιος, Μαυροδουλάκης 5, Μήγγας, Τοτίδης, Κράλλης 2, Μουμτζιδέλλης 3, Αθανασιάδης 2, Μυλωνάς, Βέρεμτσουκ, Μποχκάρεβ 6, Γάτσης 1, Μπούλκιν, Γεωργάλης, Παπαγιάννης.
Διαιτητές: Καρυδάκης-Γιακαλής. Δίλεπτα: 6-5. Πέναλτι: 3/4-1/1.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X