Δραγούμη: «Ορόσημο για τον Ελληνισμό το νέο γήπεδο της ΑΕΚ»

Δραγούμη: «Ορόσημο για τον Ελληνισμό το νέο γήπεδο της ΑΕΚ»

Τι δήλωσε η Ναταλία Δραγούμη για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ναταλία Δραγούμη θα είναι η παρουσιάστρια των εγκαινίων της «Αγιάς Σοφιάς – OPAP Arena» και μίλησε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Το μεσημέρι της Τρίτης (27/9) η ΠΑΕ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές της ιστορικής βραδιάς. Αυτοί θα είναι η Ναταλία Δραγούμη και ο Αντώνης Αντωνίου. Δύο από τους πλέον επιτυχημένους ηθοποιούς της χώρας που δεν έχουν διστάσει στο παρελθόν να εκφράσουν τα συναισθήματα τους για την ΑΕΚ.

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε στο Sdna και δεν έκρυψε την τιμή που νιώθει για την παρουσία της σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός όχι μόνο από την ποδοσφαιρική σκοπιά.

«Η υλοποίηση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ είναι ένα ορόσημο για τον Ελληνισμό», είπε χαρακτηριστικά η κα. Δραγούμη.

«Είναι δρώμενο με πολιτιστικές και ιστορικές προεκτάσεις», συμπλήρωσε και επισήμανε: «H OPAP Arena δεν θα είναι, απλά, ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Θα είναι σημείο αναφοράς για την ιστορία του Ελληνισμού. Αυτό και μόνο αρκεί για να κατανοήσει κανείς πως η OPAP Arena και το άνοιγμα των θυρών της συνιστά ένα ιστορικό γεγονός. Τα μουσεία στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, οι παραδοσιακοί χώροι που έχουν δημιουργηθεί, καταδεικνύουν το μεγαλείο του Ελληνισμού και αναδεικνύουν τι έχει περάσει ο λαός μας, αλλά είναι εδώ. Παλεύει, μοχθεί, δημιουργεί…».

Όσο για το τι θα δούμε στα εγκαίνια, ως όφειλε δεν είπε πολλά. Πάντως, επισήμανε πως οι ιστορικές αναφορές που θα υπάρχουν, θα συγκινήσουν τους απανταχού Έλληνες.

«Αυτά που θα δούμε και θα ζήσουμε όλοι μας στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα μας μείνουν αξέχαστα. Θα είναι πολύ έντονο το πολιτιστικό και ιστορικό στοιχείο στα εγκαίνια. Οι αναφορές στον ξεριζωμένο Ελληνισμό θα μας συγκινήσουν», υπογράμμισε.

Και καταλήγοντας η κουβέντα με την επιτυχημένη ηθοποιό δεν θα μπορούσε να μην πάει στο πώς έγινε φίλη της ΑΕΚ επισημαίνοντας πως δεν είναι φανατική οπαδός. «Ο γιός μου είναι ποδοσφαιριστής και φίλος της ΑΕΚ και εγώ την υποστηρίζω», επισήμανε.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X