Γράφει ιστορία ο Βαγγέλης στον Ολυμπιακό! - «Τρώγεται» άμεσα ο Βρσάλικο, τζάμπα οι ύμνοι και οι πανηγυρισμοί

Γράφει ιστορία ο Βαγγέλης στον Ολυμπιακό! - «Τρώγεται» άμεσα ο Βρσάλικο, τζάμπα οι ύμνοι και οι πανηγυρισμοί

Έφαγαν και τον Βερσάλικο - Η βόμβα που έγινε... πυροτέχνημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τον Σίμε Βρσάλικο, για τον οποίο αναζητείται τρόπος ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Ο… καπνός που άρχισε να φαίνεται τις τελευταίες μέρες γύρω από τον Κροάτη δεξιό μπακ, φαίνεται πως έχει τελικά και φωτιά.

Ο πολύ έντονος προβληματισμός που υπήρχε για τον πρώην άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης στον Ολυμπιακό, έχει μετατραπεί σε… αντίστροφη μέτρηση για να αποτελέσει παρελθόν από τους Πειραιώτες, καθώς δεν έχει αποδώσει σε καμία περίπτωση σύμφωνα με όσα περίμεναν στο Λιμάνι, αλλά και με βάση το πολύ βαρύ συμβόλαιό του.

Το γεγονός ότι οι Πειραιώτες ψάχνουν ήδη για δεξιό μπακ, με τα δημοσιεύματα στην Ιβηρική να αποκαλύπτουν επαφή του Μίτσελ με τον Σουάρεθ, αλλά και το γεγονός ότι ο Κένι Λαλά ετοιμάζεται πράγματι για την επιστροφή του στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, παρότι προχθές αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό Β’ στο “εσωτερικό” φιλικό, έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι ο Βρσάλικο μετράει… μέρες στον Ολυμπιακό, όπως επιβεβαιώνει ο “ερυθρόλευκος” Τύπος.

Πλέον θα πρέπει να υπάρξει θεαματική αλλαγή της κατάστασης, καθώς οι πρωταθλητές φαίνεται να αναζητούν ήδη τη φόρμουλα για να λυθεί το συμβόλαιο του παίκτη, κάτι βέβαια που δεν είναι εύκολο, καθώς ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X