Ιράν: Χατζισαφί και Μοχαμάντι υπέρ του αγώνα των γυναικών στη χώρα τους!

Ιράν: Χατζισαφί και Μοχαμάντι υπέρ του αγώνα των γυναικών στη χώρα τους!
Photo Credits: INTIME

Οι δύο παίκτες της ΑΕΚ υπέρ των διαδηλώσεων στο Ιράν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο Ιράν μετά τον θάνατο της Μαχσά Αμινί, της γυναίκας που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου γιατί φαίνονταν τα μαλλιά της.

Στη χώρα είναι σε εξέλιξη διαδηλώσεις με δεκάδες νεκρούς και οι γυναίκες παλεύουν για τα δικαιώματά τους. Στο πλευρό τους και πολλοί άντρες, με την Εθνική ομάδα του Ιράν στο ποδόσφαιρο να στηρίζει τις διαδηλώσεις.

Οι αρχηγοί Εχσάν Χατζισαφί και Αλιρέζα Γιάχανμπας φέρονται να αναγκάστηκαν να σβήσουν αναρτήσεις τους προς τιμήν της νεαρής κοπέλας. Ωστόσο, οι ίδιοι όπως και ο Μίλαντ Μοχαμάντι, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και άλλοι παίκτες του Ιράν έχουν αλλάξει την εικόνα προφίλ τους στο Instagram για να τιμήσουν την κοπέλα.

Η Αμινί συνελήφθη στις 13 Σεπτεμβρίου στην Τεχεράνη για “ανάρμοστη ενδυμασία” από την αστυνομία Ηθών που είναι επιφορτισμένη με τον έλεγχο της τήρησης του αυστηρού ενδυματολογικού κώδικα της Ισλαμικής Δημοκρατίας. Και τρεις μέρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X