Πέδρο Μαρτίνς: Είχε ανάγκη από διακοπές, αλλά τώρα του λείπει το ποδόσφαιρο

Πέδρο Μαρτίνς: Είχε ανάγκη από διακοπές, αλλά τώρα του λείπει το ποδόσφαιρο

Είχε ανάγκη από διακοπές ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς γιατί πέντε με έξι χρόνια δεν είχε κάνει!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάγκη για διακοπές είχε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς γιατί πέντε με έξι χρόνια δεν είχε κάνει, ωστόσο τώρα του λείπει το ποδόσφαιρο.

Στο Συνέδριο Παγκόσμιου Σκάουτινγκ παραβρέθηκε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς την Πέμπτη, καθώς ήταν ένας από τους ομιλητές σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστών και πώς αυτός καταμερίζεται και φυσικά ρωτήθηκε στη συνέχεια από τους δημοσιογράφους για το πώς βιώνει αυτούς τους λίγους μήνες που είναι μακριά από το ποδόσφαιρο.

«Ήταν δύσκολο. Τη στιγμή που έφυγα ήταν σημαντικό να ανακάμψω, γιατί για πέντε ή έξι χρόνια δεν έκανα ουσιαστικά διακοπές. Ήταν σημαντικό να ανακτήσω δυνάμεις. Τώρα αρχίζει να μου λείπει, είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ζω έντονα το ποδόσφαιρο. Ακόμα και για την καθημερινότητά μου, είναι απολύτως σημαντικό και ζωτικής σημασίας», ανέφερε αρχικά ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στο μέλλον του και στην προοπτική να επιστρέψει στην Πορτογαλία.

«Δεν το βλέπω από αυτή την οπτική γωνία. Θα ήθελα να έχω ένα καλό πλάνο που να ταιριάζει στις φιλοδοξίες μου.Είμαι ένας προπονητής που πάει σύμφωνα με το πλάνο», είπε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού.

Καταλήγοντας, επισήμανε: «Αυτή τη στιγμή έχω τεράστιες φιλοδοξίες και πιθανότατα στην Πορτογαλία αυτή τη στιγμή οι ομάδες δεν μπορούν να μου το προσφέρουν αυτό, εκτός των μεγάλων ομάδων».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X