Τριαντόπουλος: «Περάσαμε δύο δύσκολα χρόνια, επιστρέφουμε στην κανονικότητα»

Εικόνες από την προπόνηση της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΚΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της - Τι είπε ο manager director Παναγιώτης Τριαντόπουλος

Ο managing director της ΚΑΕ ΑΕΚ Παναγιώτης Τριαντόπουλος έκανε δηλώσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της «Βασίλισσας».

Να θυμίσουμε ότι η ΚΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε σήμερα τις εμφανίσεις της νέας χρονιάς και τον μεγάλο χορηγό.

Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ως managing director της ΚΑΕ ΑΕΚ ανέφερε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας. Η σημερινή μέρα είναι σημαντική γιατί παρουσιάζουμε τη νέα φανέλα. Περάσαμε 2 πολύ δύσκολα χρόνια, τα χρόνια της πανδημίας και ευελπιστούμε πως σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα και η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που της αρμόζει.

Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω την Betsson που για 2η συνεχή χρονιά μας στηρίζει, την FILA, που για 7η χρονιά στηρίζει την ομάδα και έχουμε χτίσει σχέση αλληλοσεβασμού και αλληλοεκτίμησης. Εγκαινιάζουμε και τη συνεργασία μας με τη VIVΑ, το λογότυπο της οποίας θα εμφανιστεί στο πίσω μέρος της φανέλας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας. Μαζί αγωνιζόμαστε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία και δύναμη και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας εδώ».

Οι δηλώσεις του Θάνου Μαρίνου

Εκ μέρους της Betsson o Θάνος Μαρίνος είπε: «Η Betsson πέρα από μια στοιχηματική εταιρεία είναι μια εταιρεία που βοηθάει και προσφέρει στην κοινωνία. Σκοπός είναι να γίνει αρωγός σε οτιδήποτε καλό στον ελληνικό αθλητισμό. Όταν κληθήκαμε να βάλουμε πλάτη το κάναμε αμέσως και με χαρά και είδαμε μια ομάδα που πέρα από το διοικητικό κομμάτι που λειτουργεί σωστά έχει και τους παίκτες που δίνουν τα πάντα σε αντίξοες συνθήκες.

Η ομάδα δεν είναι ούτε εμείς, ούτε ο πρόεδρος. Είναι ο προπονητής και οι παίκτες. Έναν πολύ θερμό χαιρετισμό στον προπονητή και τους παίκτες και πάνω απ’ όλα υγεία και νίκες στον δικέφαλο. Η Betsson μαζί με την ΑΕΚ θα προβεί σε δράσεις που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και θα ανακοινωθούν ενευθαίτω χρόνο. Θα είναι ένα πρόγραμμα που θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε προς την κοινωνία.

Πάντα θέλουμε να είμαστε πρωτοπόροι και εδώ έχουμε βρει μια συμφωνία που λειτουργεί. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση από τον κόσμο της ΑΕΚ στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης».

Τι είπε ο Αλέξης Χατζόπουλος

Από την πλευρά της FILA ο Αλέξης Χατζόπουλος ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να συνεχίζουμε μαζί με την ΑΕΚ. Είναι μια από τις πιο μακροχρόνιες συνεργασίες. Μπαίνουμε στον 8ο χρόνο με την ΑΕΚ. Έχουμε ζήσει πολύ καλές στιγμές. Η FILA έχει ιστορία με το μπάσκετ και τον αθλητισμό. Έχει κλείσει πάνω από 110 χρόνια και τη δεκαετία του ’90 μεσουράνησε με τον Γκραντ Χιλ. Κλείνουμε 50 χρόνια από τότε που η FILA παρουσίασε μια ξεχωριστή πινελιά με τον Μπιόν Μποργκ και έβαλε μόδα στον αθλητισμό. Να έχουμε μια χρονιά με υγεία. Να βοηθήσουμε το μπάσκετ να πάει μπροστά άλλη μια χρονιά».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X