Τζαβέλλας: «Σας ευχαριστώ όλους, μετράμε αντίστροφα για να μπούμε στο νέο μας γήπεδο!» (ΦΩΤΟ)

Τζαβέλλας: «Σας ευχαριστώ όλους, μετράμε αντίστροφα για να μπούμε στο νέο μας γήπεδο!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το πρώτο μήνυμα Τζαβέλλα μετά την εγχείρηση στο χέρι. «Σας ευχαριστώ όλους, μετράμε αντίστροφα για να μπούμε στο νέο μας γήπεδο!», έγραψε ο Έλληνας διεθνής.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο μήνυμα μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στο χέρι, έστειλε το βράδυ της Κυριακής ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ, Γιώργος Τζαβέλλας.

Ο Τζαβέλλας τραυματίστηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Σαββάτου (17/9) με τον Παναιτωλικό (2-0). Στην ένταση της ανάπαυλας χτύπησε το χέρι του σε τζαμαρία και χρειάστηκε να μεταφερθεί στον νοσοκομείο.

Το πρωί της Κυριακής υποβλήθηκε σε επέμβαση. Θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 1 με 1,5 μήνα και το βράδυ έσπευσε να στείλει το «ευχαριστώ» του προς όλους.

«Μια σημαντική νίκη για την ομάδα μια άτυχη στιγμή για εμένα.  Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά και την αγάπη σας! Μετράω αντίστροφα για την επιστροφή μου στα γήπεδα και στο νέο μας σπίτι!», ανέφερε στο μήνυμά του στο Instagram με μία φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Tzavellas (@tzavellasg)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X