ΑΕΚ: Χειρουργήθηκε επιτυχώς στο χέρι ο Τζαβέλλας - Τουλάχιστον 1 μήνα εκτός

ΑΕΚ: Χειρουργήθηκε επιτυχώς στο χέρι ο Τζαβέλλας - Τουλάχιστον 1 μήνα εκτός
Photo Credits: INTIME

Ολοκληρώθηκε η επέμβαση στο χέρι του Γιώργου Τζαβέλλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη ο Γιώργος Τζαβέλλας για το κόψιμο στο χέρι, με τον αμυντικό της ΑΕΚ να μένει εκτός για τουλάχιστον 1 μήνα.

Η επέμβαση ήταν πολύ λεπτή στο αριστερό χέρι, με χρήση μικροσκόπιου καθώς είχαν πειραχθεί και ο τένοντας, και το νεύρο και η φλέβα. Υπεύθυνος του χειρουργείου ήταν ο ορθοπεδικός Παναγιώτης Γιαννακόπουλος μαζί με την ομάδα του στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών καθώς και ο γιατρός της ΑΕΚ, Χάρης Λάλος.

Ο Τζαβέλλας θα παραμείνει σήμερα στο νοσοκομείο, αύριο θα πάρει εξιτήριο και θα του τοποθετηθεί νάρθηκας, τον οποίο θα φέρει στο αριστερό χέρι για τις επόμενες εβδομάδες.

Όπως είναι φυσιολογικό δεν θα προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα όλο αυτό το διάστημα και η απουσία του εκτιμάται σε 1-1,5 μήνα, αναλόγως και την πορεία της αποκατάστασής του.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας από τα νεύρα του έσπασε ένα τζάμι στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα Παναιτωλικός-ΑΕΚ και κόπηκε στο χέρι με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Μουκουντί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Το κόψιμο που έχει στο χέρι ήταν σοβαρό με τον Τζαβέλλα να φεύγει για την Αθήνα πριν αναχωρήσει η ΑΕΚ από το γήπεδο του Παναιτωλικού το βράδυ του Σαββάτου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X