Γκαρσία: «Νιώθω άνετα ως σέντερ φορ»

Γκαρσία: «Νιώθω άνετα ως σέντερ φορ»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Λιβάι Γκαρσία ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ σκληρά δούλεψε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του αυτή την εβδομάδα όπως είπε ο Λιβάι Γκαρσία!

Ο επιθετικός της Ένωσης μιλώντας στην Cosmote TV ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό ανέφερε πως «όλοι ξέρουμε τι έγινε με τον Παναθηναϊκό», ενώ τόνισε πως η εβδομάδα που πέρασε είχε αρκετά σκληρή δουλειά για τους κιτρινόμαυρους.

Όσο για τη νέα του θέση ως σέντερ φορ υπογράμμισε πως νιώθει άνετα, ενώ ο Ματίας Αλμέιδα του έχει ξεκαθαρίσει το θέλει από εκείνον.

Οι δηλώσεις του Λιβάι Γκαρσία

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Για να είμαστε ειλικρινείς, ξέρουμε ήδη τι έγινε στο παιχνίδι. Έχουμε πει ό,τι είναι δυνατόν να ειπωθεί. Έχουμε παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό.

Για την ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ κι αν μπορούν να βγάλουν αντίδραση στη συνέχεια.

Είμαστε όλοι άντρες. Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε πλάκα. Προπονηθήκαμε πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα, ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη δοκιμασία και θα προσπαθήσουμε να την φέρουμε εις πέρας. Κάναμε καλές προπονήσεις και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς.

Για τον Παναιτωλικό.

Είναι μια καλή ομάδα. Την έχουμε μελετήσει. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, με καλούς παίκτες και πρέπει να πάμε εκεί για να βγάλουμε όσα έχουμε δουλέψει. Είναι μια καλή ομάδα και πρέπει να πάμε να «παλέψουμε».

Για το γεγονός ότι χρησιμοποιείται συχνά στην κορυφή της επίθεσης.

Νιώθω άνετα. Ο προπονητής με έχει συμβουλέψει σχετικά με το τι περιμένει από εμένα, για το τι θέλει από εμένα. Ειλικρινά, νιώθω άνετα. Όπου παίζω και όποτε παίζω θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, θα δίνω το 100%.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X