ΑΕΚ: Το τσεκ του Αλμέιδα με 4άδα και νέους ρόλους για Αραούχο-Γκαρσία

ΑΕΚ: Το τσεκ του Αλμέιδα με 4άδα και νέους ρόλους για Αραούχο-Γκαρσία
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αύριο με την πλάτη στον τοίχο στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πιέζεται πολύ μετά από 4 αγωνιστικές όπου ήδη έχουν χαθεί 6 βαθμοί, από τις δύο ήττες από Βόλο και ΠΑΟ.

Ο Ματίας Αλμέιδα κατανοεί ότι δεν… χωρά τόσο νωρίς νέο αρνητικό αποτέλεσμα και αύριο βράδυ (20:00) στο Αγρίνιο απέναντι στον φορμαρισμένο Παναιτωλικό, η ομάδα του πρέπει να φύγει με το διπλό. Ένα διπλό που θα φέρει ψυχραιμία και περισσότερο ήρεμο χρόνο δουλειάς στη διακοπή πρωταθλήματος που ακολουθεί.

Ο Αργεντίνος κόουτς που έχει εφαρμόσει και 3άδα και 4άδα στα στόπερ στα 4 πρώτα επίσημα παιχνίδια και δείχνει εμφανώς ότι ακόμη το… ψάχνει. Σε κάποιες δοκιμές πριν το ματς με τον Παναιτωλικό τσέκαρε διάφορα πράγματα.

Σε μία από τις ασκήσεις τακτικής είχε τον Λιβάι Γκαρσία φουνταριστό (στην Λεωφόρο ξεκίνησε στο δεξί άκρο και τελείωσε στην επίθεση) με τον Ορμπελίν Πινέδα πίσω του και την 4άδα του ντέρμπι στην άμυνα. Απόντος του Γιόνσον, ο Σιμάνσκι είναι ο μοναδικός διαθέσιμος κόφτης με τον Γκατσίνοβιτς να έρχεται εσωτερικά πλέον. Σε μία από τις δοκιμές απόντος Τσούμπερ, αριστερά δοκιμάστηκε και ο Αραούχο (έτοιμος να παίξει) με στόχο να έχει έναν επιθετικό στο πλάι που έτσι και αλλιώς βγαίνει πολύ μακριά από την περιοχή. Κάτι που ωστόσο δεν έχει δουλευτεί νωρίτερα αρκετό χρόνο και αποτελεί μία έκπληξη.

Για την θέση δεξιά ο Ελίασον είναι μία σημαντική προοπτική για να καλύψει την θέση μετά από δύο συμμετοχές ως αλλαγή, ενώ υπάρχει και ο Άμραμπατ. Πάντως, πολύ δύσκολα θα παίξει εκεί πάλι ο Γκατσίνοβιτς που έρχεται κεντρικά πλέον.

Οπότε για αύριο στο Αγρίνιο, το πιθανότερο είναι να δούμε 4άδα στην άμυνα και σύστημα 4-3-3 απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X