Γαλλία: Η πρώτη φορά των Μπαντιασίλ, Φοφανά και Μουανί!

Γαλλία: Η πρώτη φορά των Μπαντιασίλ, Φοφανά και Μουανί!
Photo Credits: INTIME

Στη Γαλλία κλήθηκαν για πρώτη φορά οι Μπενουά Μπαντιασίλ, Γιουσούφ Φοφανά και Ραντάλ Κολό Μουανί!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μπενουά Μπαντιασίλ, Γιουσούφ Φοφανά και Ραντάλ Κολό Μουανί κλήθηκαν για πρώτη φορά στην εθνική ανδρών της Γαλλίας.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών κόσμου, Ντιντιέ Ντεσάμπ, ανακοίνωσε σήμερα τις κλήσεις του ενόψει των αναμετρήσεων με Αυστρία (22/9) και Δανία (25/9) για το Nations League και συμπεριέλαβε στις επιλογές του και τους τρεις διεθνείς με την εθνική Ελπίδων της Γαλλίας. Οι «τρικολόρ» είναι τελευταίοι στον 1ο όμιλο της League A με δύο βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, ωστόσο μετρούν… αντίστροφα για το Μουντιάλ του Κατάρ (20 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου), όπου θα κληθούν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Δεδομένου ότι ο Ντεσάμπ δεν θα έχει στη διάθεσή του αρκετούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των Καρίμ Μπενζεμά, Λούκας Ερναντέζ, Ενγκολό Καντέ, Πρεσνέλ Κιμπεμπέ, Κίνγκσλεϊ Κομάν και Πολ Πογκμπά, ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός απηύθυνε πρόσκληση στους Μπενουά Μπαντιασίλ και Γιουσούφ Φοφανά, οι οποίοι αγωνίζονται στη Μονακό, καθώς και στον επιθετικό της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, Ραντάλ Κολό Μουανί. Στον αντίποδα, επιστρέφουν στην εθνική οι Ολιβιέ Ζιρού και Ουσμάν Ντεμπελέ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X