Πορτογαλία: Ασπίδα προτασίας από Σάντος σε Ρονάλντο

Πορτογαλία: Ασπίδα προτασίας από Σάντος σε Ρονάλντο
Photo Credits: INTIME

Ασπίδα προστασίας στον Κριστιάνο Ρονάλντο από τον τεχνικό της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρονάλντο ήταν μέσα στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για τα δύο τελευταία ματς της Πορτογαλίας στο φετινό Nations League. Και ο έμπειρος τεχνικός έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως ο CR7 είναι πολύ σημαντικός για την εθνική ομάδα, με δεδομένο πως του ασκείται σκληρή κριτική για την εικόνα του στα ματς με τη Γιουνάιτεντ.

«Δεν υπάρχει κάτι που να με ανησυχεί, θα παίξει μετά, θα είναι βασικός απέναντι στην Σέριφ», τόνισε με δηλώσεις του την Πέμπτη (15/9) λίγες ώρες πριν την έναρξη του Σέριφ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Europa League, με τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Πορτογαλία στο Euro 2026 να συνεχίζει λέγοντας: «Με αυτόν όπως και με όλους τους άλλους, προσπαθώ να διαπιστώσω την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που αμφιβάλλει για το αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να είναι σημαντικός για την Εθνική».

Υπενθυμίζεται πως στην ηλικία των 37 ετών πλέον, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετράει πλέον 189 συμμετοχές και 117 γκολ με την εθνική Πορτογαλίας (αριθμός που συνιστά παγκόσμιο ρεκόρ σε επίπεδο εθνικών ομάδων), ενώ σε περίπτωση που δηλώσει παρών στα γήπεδα του Κατάρ για την τελική φάση του Μουντιάλ, θα λάβει μέρος σε 10ο σημαντικό ποδοσφαιρικό τουρνουά.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X