Δανεικό χαφ παίρνει ο Παναθηναϊκός, κλείνει τον 21χρονο Γάλλο Τρουιγιέ

Δανεικό χαφ παίρνει ο Παναθηναϊκός, κλείνει τον 21χρονο Γάλλο Τρουιγιέ

Ο Παναθηναϊκός κλείνει τον τον 21χρονο Γάλλο Τρουιγιέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μια ανάσα από το να ντύσει στα πράσινα για τον 21χρονο Γάλλο χαφ, Αλέξις Τρουιγέ, ο οποίος ανήκει στη Νις. Το παλεύει και για δεύτερο χαφ το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει τουλάχιστον μία κίνηση στα χαφ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Ο εκλεκτός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την μεσαία γραμμή είναι ο 21χρονος Αλέξις Τρουιγέ, ο οποίος ανήκει στη Νις. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Νις και η μεταγραφή φαίνεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Ο Τρουιγέ ανήκει στη Νις και την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Οσέρ, και συνετέλεσε τα μέγιστα ώστε να επανέλθει η γαλλική ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Για την ακρίβεια κατέγραψε 28 συμμετοχές, πετυχαίνοντας ένα τέρμα και μοιράζοντας 6 ασίστ. Αποτελεί γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Ρεν και στη Νις βρίσκεται από το 2020. Με την γαλλική ομάδα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, πράγμα που σημαίνει ότι το τριφύλλι θα καταβάλει ένα ποσό για να τον κάνει δικό του.

Με τη φανέλα της Νις συνολικά πέντε συμμετοχές στην Ligue 1, μία στο Κύπελλο Γαλλίας και δύο στο Europa League.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του είναι γρήγορος και έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Με τις μπαλιές του μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες και γενικότερα είναι καλός στο να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ άμυνας και επίθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός πηγαίνει και για δεύτερο χαφ, προκειμένου να ενισχύσει την μεσαία του γραμμή. Εξελίξεις αναμένεται να έχουμε μέσα στις επόμενες ώρες.

Πηγή: sdna.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X