Οριστικό: Η ΑΕΚ έκλεισε και παίρνει και τον Φερνάντες! - Δανεικός ως τον Γενάρη στο Βόλο

Οριστικό: Η ΑΕΚ έκλεισε και παίρνει και τον Φερνάντες! - Δανεικός ως τον Γενάρη στο Βόλο
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκλεισε τον Πάολο Φερνάντες από το Βόλο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκλεισε και παίρνει τον Πάολο Φερνάντες!

Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν σε συμφωνία για την απόκτηση Φερνάντες από το Βόλο και έτσι πραγματοποιούν μια ακόμη μεταγραφή λίγες ώρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος.

O παίκτης θα παραμείνει δανεικός στο Βόλο ως τον Γενάρη και στη συνέχεια θα ενταχθεί στο δυναμικό της ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε ότι το enwsi.gr σας είχε αναφέρει από το πρωί ότι η ΑΕΚ θα κάνει σήμερα κίνηση για την απόκτηση του Φερνάντες.

H συμφωνία της ΑΕΚ με τον Φερνάντες επιτεύχθηκε σήμερα, ενώ μέχρι και χθες το βράδυ δεν υπήρχε ιδιαίτερα πρόσφορο έδαφος, ωστόσο ο παίκτης ήθελε πολύ να έρθει στην ΑΕΚ.

Ο Φερνάντες είναι παίκτης που έχει δείξει την ποιότητα του, δείχνει πως κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα – πρόσφατη είναι η ασίστ και η εξαιρετική παρουσία στο ματς με τον Ολυμπιακό – και θα έρθει να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ στη δημιουργία της ΑΕΚ, που είναι αλήθεια, ότι στο ξεκίνημα της σεζόν ψάχνει να βρει τις λύσεις της.

Τον ήθελαν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ

Γνωστό είναι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Φερνάντες, αλλά και αυτό της Σπάρτακ Μόσχας, μάλιστα τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης τον έδιναν ως «κλεισμένο» τις προηγούμενες ημέρες.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι το τελευταίο 48ωρο ο Φερνάντες δέχθηκε κρούσεις από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο ατζέντης του παίκτη θεωρούσε πως το καλοκαίρι θα μπορούσε εύκολα να τον βάλει στην Πριμερα και είχε ήδη έδαφος με την Βιγιαρεαλ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X