ΣΟΚ: Ο Μπιμπίλας έκαψε τον Φιλιππίδη μέσα στο δικαστήριο: «Είχε την τάση να τσιλιμπουρδίζει, είχε σχέσεις, το ήξερε η σύζυγος του!»

ΣΟΚ: Ο Μπιμπίλας έκαψε τον Φιλιππίδη μέσα στο δικαστήριο: «Είχε την τάση να τσιλιμπουρδίζει, είχε σχέσεις, το ήξερε η σύζυγος του!»

Τι ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας στη δίκη Φιλιππίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Καταπέλτης» είναι σήμερα κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών συναδέλφων του. Ο μάρτυρας ανέφερε πως ο κατηγορούμενος είχε την τάση να «τσιλιμπουρδίζει» και πως ο ίδιος, ένιωσε μεγάλη απογοήτευση όταν έμαθε για τις καταγγελίες σε βάρος του. Μάλιστα κάλεσε τον Πέτρο Φιλιππίδη να ζητήσει συγνώμη από τις γυναίκες τον κατηγορούν.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπιμπίλας κατέθεσε: «Έχω πολύ μεγάλη αγάπη για αυτόν τον άνθρωπο και δεν το κρύβω, όμως αυτά που έμαθα μετέπειτα, με απογοήτευσαν παρά πολύ και επηρέασε την αγάπη που είχα για τον Πέτρο και για την Ελπίδα», όπως αναφέρει το Law and Order.

Διαβάστε την συνέχεια για ότι έγινε σήμερα στη δίκη Φιλιππίδη στο The Standard

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X